Botnialle jaettu pronssi – jääongelmat estivät pronssipelin pelaamisen

 

Botnia nappasi pronssia antiklimaattisessa pronssiottelussa, jota ei koskaan päästy edes pelaamaan. Aurinko oli pehmittänyt jään, eikä pystytty varmuudella toteamaan sen kestävän, riippumatta siitä kuinka myöhäiseen kellonaikaan pronssiottelu olisi aloitettu. Molemmilla joukkueilla oli viimeiseen asti halu päästä pelaamaan, mutta lopulta jouduttiin toteamaan, ettei tänään pystytä pelaamaan. Joukkueiden keskinäisen neuvottelun tuloksena tultiin siihen tulokseen, ettei kylmiltään rankkarien laukominen ole urheilullinen tapa ratkoa pronssimitalin kohtalo. Jääpalloliitolle sopi myös se, että tästä kaudesta merkataan historian kirjoihin kaksi mitalistia. Näin ollen sekä Botnia, että JPS saivat pronssiset mitalit tästä kaudesta.