Botnia pysyi Veiterän kyydissä vajaan tunnin

Botnia lähti Lappeenrannan ulospuhalluksen jälkeen pelaamaan kotikentällään kauden jatkumisesta, vaikka vielä ei selkä seinää vasten oltukkaan. Veiterä oli Lappeenrannassa tehokas kulmalyönneistä ja jatkoi siitä myös Oulunkylässä siirtyen kulmalyönnistä johtoon avausvitosen kohdalla. Tämän jälkeen Botnia kyllä paransi paljon ryysiään kulmalyöntejä puolustaessa ja puolusti muutenkin hyvin ja kurinalaisesti pitäen Veiterän aisoissa. Veiterä puolestaan sortui jäähyilyyn vajaan kymmenen minuutin kohdalla ja pelasi lähes kymmenen minuuttia kahden miehen alivoimalla. Botnia ei hirveästi saanut ylivoimalla aikaan Veiterän jäädytettyä hyvin peliä, mutta jatkoi pallonhallintaa myös Veiterän jäähyjen päätyttyä. Vaikka Botnia ei valtaisasti maalipaikkoja luonut, oli ne maalipaikat mitä Botnia sai todella hyviä paikkoja. Veiterän maalilla Joonas Kankkunen pelasi erinomaista peliä ja otti isoja torjuntoja. Avausjakson loppupuolella Veiterä hallitsi ja siinä kohtaa oli Micke Peräjärven vuoro ottaa muutama iso torjunta. Tasaisen avausjakso päättyi 0-1 lukemissa.

Toisella jaksolla Botnia pysyi kurinalaisena jakson ensimmäiset kymmenen minuuttia. Sitten alkoi löytymään rakoja Botnian puolustuslinjan välistä ja tilaa puolustuslinjan takaa. Veiterä pääsi tekemään pari nopeaa maalia ja Botnian pelihuumori alkoi murenemaan. Veiterä lisäsi kaasua ja pallonhallinta oli täysin Veiterän. Veiterä pääsi aika helpostikkin tekemään maaleja ja vei lopulta toisen ottelun selkein lukemin 0-9.

Seuraavan kerran pelataan Lappeenrannassa ensi keskiviikkona. Silloin sarja on ensimmäisen kerran katkolla.

Botnia – Veiterä 0-9 (0-1)

05:36 0-1 Janne Hauska (Tomi Hauska)

55:32 0-2 Valtteri Hauska

57:31 0-3 Tomi Hauska (Christian Laibert)

62:12 0-4 Matias Valtanen (Aleksi Seppänen)

67:00 0-5 Ere Verhelä (Tomi Hauska)

72:10 0-6 Ere Verhelä (Janne Hauska)

73:55 0-7 Paavo Simpura (Matias Valtanen)

80:56 0-8 Christian Laibert (Tomi Hauska)

83:41 0-9 Esko Liukkonen (Aleksi Seppänen)