Botnia tuli tyrmätyksi Jyväskylässä

 

JPS taisi ”hieman” sisuuntua eilisestä Suomen Cupin finaalin tappiostaan. Botnia sai ihan kohtuullisen startin otteluun ollen ensimmäiset minuutit pelissä mukana. Sitten vajaan kymmenen minuutin kohdalla JPS iski kahdesti parin minuutin sisään ja Botnian peli lamaantui. JPS teki mitä tahtoi seuraavat minuutit ja latoi maaleja liukuhihnalta. JPS löi vajaaseen 25 minuuttiin viisi maalia. Tässä kohtaa Botnia piti pienen pikapalaverin pelaajien kesken ja alkoikin jälleen näyttämään ihan jääpallojoukkueelta. JPS pääsi silti kahdesti vielä karkaamaan Botnian puolustukselta maalintekoon. Aivan avausjakson viimeisellä minuutilla Eetu Pulkkinen löi palloa maalille ja Kaapo Schreck taisi saada mailaansa väliin ja Botnialle avausmaalin. Tauollle mentiin JPS:n johtaessa 7-1.

Toiselle jaksolle varsinkin jakson alkupuoliskolle Botnialta löytyi kyllä yritystä ja tahtoa taistella. Yritys oli vain kovin tehotonta ja JPS puolestaan viimeiseli omista paikoistaan hyvin. Viimeiset parikymmentä minuuttia kääntyi taas aika pitkälti JPS:n hallinnaksi ja kymppikin meni ottelun lopussa rikki JPS:n voittaessa lopulta 11-1. Paljoa ei jäänyt Jyväskylä reissusta nyt muisteltavaa. Ottelu lähti väärille raiteille heti alussa ja JPS oli selvästi parempi. Lisäksi Botnian maalinteko on sakannut pahasti viime ottelut.

Ensi viikolla on uusi yritys JPS:ää vastaan, toivottavasti paremmalla tuloksella, kun JPS saapuu Oulunkylään lauantaina 13. päivä. Ottelu alkaa kello 15.00.