Botnia lähti Mikkeliin katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkeaan. Botnia tulikin hyvällä asenteella peliin ja osui jo ensimmäisellä minuutilla. Onni Autinen ohjasi ilmasta Eetu Pulkkisen maalille lähettämän pallon maaliin. Tämän jälkeen isoon osaan astuivat kulmalyönnit. Botnia hallitsi peliä ja ensimmäiset puolituntia Kamppareiden pelitilanne maalipaikat olivat aika nollissa. Botnia lisäsi johtoaan kahdella Markus Kumpuojan lyömällä kulmamaalilla, mutta päästi sitten Kampparit maalin päähän niin ikään kahdella kulmamaalilla. Jaakko Järvinen vei Botnian uudelleen kahden maalin johtoon, osuen hänkin kulmalyönnistä. Tauolle mentiin Botnian 4-3 johdossa kun Kampparit pääsi vastahyökkäyksestä kaventamaan avausjakson lopulla. Kampparit kyllä roikkui hyvin avausjakson Botnian mukana, vaikka Botnia nopeasti kolmen maalin johtoon siirtyikin. Kampparit karvasi erittäin aggressiivisesti eikä tilaa ja aikaa Botnialla liikaa pallollisena ollut.

Heti toisen jakson alkuun Kampparit tuli tasoihin osuen jälleen kulmalyönnistä. Näin ottelu, jossa Botnialla ei ollut suurta pelillistä hätää olikin 4-4 tasoissa. Botnialta toisessa ottelussa peräkkäin heikkoa puolustamista kulmalyönneissä. Avausjakson tiivis keskuspuolustus oli unessa muutoinkin toisen jakson alussa. Kampparit sai laitettua palloa Botnian linjan taakse ja Mikko Pulkkinen vei kotijoukkueen johtoon. Botnialla meni 20 minuuttia toiseen jaksoon heräämiseen. Reilun tunnin kohdalla Kumpuoja osui kolmannen kerran kulmalyönnistä tuoden Botnian tasoihin. Vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin Kumpuoja vei Botnian johtoon hienolla yksilösuorituksella. Vieläkin tärkeämpää oli se, että puolustus oli taas tiivis ja katkoi hyvin Kampparien pyrkimykset Botnian maalin edustalla. Kumpuojalla oli vielä reilu viisi minuuttia ennen loppua paikka tehdä viideskin maali rangaistuslyönnistä, mutta tällä kertaa veto suuntautui ohi. Botnia sai sen kahden maalin johtonsa hetkeä myöhemmin, kun Juri Schreck vapautti Eetu Pulkkisen kuljettamaan oikeastaan pallon maaliin asti. Viimeisellä minuutilla Kampparit tuli vielä maalin päähän kulmalyönnistä. Botnian rutiini riitti lopulta sitten 6-7 voittoon.

Erikoinen ottelu siinä mielessä, että Kampparit pystyi pysymään maalin päässä avausjakson, jolloin Botnia oli vahva ja Kamppareilla maalipaikkoja vähän. Toisen jakson alussa Botnia kerjäsi ikävyyksiä, mutta käänsi sitten etenkin kokeneiden pelaajiensa rutiinilla tärkeät pisteet Helsinkiin mukaan vietäviksi. Markus Kumpuojan neljän maalin lisäksi Juri Schreckille viisi syöttöpistettä, kolme kulmalyönneistä ja kaksi esityötä pelitilanne maaleihin. Eetu Pulkkiselle puolestaan tehot 1+2 ja voittomaaliksi jäänyt osuma kirjattiin Eetulle.

Tiukat ottelut jatkuvat heti huomenna Oulunkylässä. Botnia kohtaa klo 13.00 alkavassa ottelussa OLS:n.

Kampparit – Botnia 6-7 (3-4)

00:29 0-1 Onni Autinen (Eetu Pulkkinen)

08:59 0-2 Markus Kumpuoja (Juri Schreck) kl

17:54 0-3 Markus Kumpuoja (Juri Schreck) kl

19:31 1-3 Simo Huotelin (Niko Kauppinen) kl

25:24 2-3 Simo Huotelin (Niko Kauppinen) kl

32:47 2-4 Jaakko Järvinen (Juri Schreck) kl

39:53 3-4 Karo Liimatainen (Joonatan Hämäläinen)