Botnia päätti turnauksensa sunnuntaina ottelulla JPS:ää vastaan. Botnia oli hyvin pelissä mukana ensimmäisen vartin pystyen pelaamaan tasaisesti jyväskyläläisiä vastaan. Vartin kohdalla JPS löi kulmalyönnistä avausmaalinsa. JPS:n maalin myötä ottelun hallintakin siirtyi jyväskyläläisille, ja he löivätkin avausjakson loppuun vielä kaksi maalia. Botniankin onnistui ennen taukoa kilisyttämään tolppaa vapaalyönnistä.

Toisen jakson alun Botnia oli aika telineissä ja JPS pääsi viimeistelemään jakson alkuun kaksi maalia lisää. Jakson edetessä Botnian peli parani ja kymmenen minuuttia ennen loppua Botnia kavensi tilanteeksi 1–5. Onni Autinen pujotteli JPS:n pelaajien välistä laukaisupaikkaan ja upotti kaarelta pallon maaliin. Viimeinen kymppi olikin taas pirteämpää Botniaa, mutta lisämaalit jäivät uupumaan ja lopputuloksena näin 1–5 JPS:lle.

Botnian saldoksi Suomen Cupissa jäi näin voitto ja kolme tappiota. Tekemistä riittää siis kärkijoukkueiden kiinni saamiseksi. Keskikastiin näillä lohkojaoilla on hieman vaikeampi Botniaa verrata tällä hetkellä. Kauden alkuhan sen sitten näyttää missä mennään.

 

P19-maajoukkueen ainoassa pelissä Ilmari Pesonen oli mukana kokoonpanossa kohtaamassa HIFK:ta. Pesosen sai syöttöpisteen P19-maajoukkueen viime hetken tasoitusmaaliin annettuaan vapaalyönnin maalille, jossa Tarmo Ässämäki suti pallon maaliin. P19-maajoukkue sai näin 1-1 tasapelin viimeisestä ottelustaan ja pelasi kyllä koko turnauksen pirteästi.