Botnialla oli perjantaina Suomen Cupin otteluohjelmassa yksi ottelu. Akilles asettui vastaan. Botnialla torjuntavuoron avausotteluun sai Topi Pihlajamaa. Hyvinhän Pihlajamaa myös torjui maalilla. Akilleen avausjakson (30 minuuttiset jaksot) kahdelle maalille ei ollut paljoakaan tehtävissä. Akilleen avausmaali otti kimmokkeen Botnian puolustuksesta ja toinen maali tuli Botnian puolustuksen lahjoituksella.

Botnia kavensi toisen jakson alussa Ilmari Pesosen osuttua maalin edustalta irtopallosta. Akilles pääsi kuittaamaan heti seuraavalla minuutilla uudelleen kahden maalin johdon. Akilles teki yhden maalin vielä kulmalyönnistä ja kaunisteli viimeisellä minuutilla loppulukemat 5-1. Kumpikin joukkue epäonnistui kertaalleen rangaistuslyönnissä toisella jaksolla.

Akilles oli hieman Botniaa edellä oman pelinsä kanssa ja myös käytti omat maalipaikkansa huomattavasti Botniaa tehokkaammin hyödykseen. Botnian kannalta positiivista oli pelin parantuminen ottelun edetessä ja toinen jakso oli Botnian näkökulmasta avausjaksoa parempi.

 

Ilmari Pesonen urakoi myös heti Botnian pelin jälkeisessä ottelussa P19 maajoukkueen paidassa. P19 joukkue järjesti pienimuotoisen yllätyksen ja voitti täksi kaudeksi vahvistuneen Varkauden lukemin 3-1.

Alla katsottavissa jälkilähetyksenä Botnian ja P19 maajoukkueen ottelut. Varoituksen sana äänistä, sillä avauspäivänä kuvaustuotannolla oli teknisiä ongelmia äänten kanssa.