Botnia avaa kotimaan kautensa perjantaina Suomen Cupissa. Avausottelussaan Botnia kohtaa Akilleen. Lisäksi Botnia kohtaa viikonlopun aikana Narukerän, JPS:n ja OLS:n. Botnialta puuttuu täydestä rosterista kaksi pelaajaa. Markus Kumpuoja on lainalla Ruotsissa ja Niilo Rouhiaisella on armeijan kanssa kiireitä. Lisäksi Ilmari Pesonen pelaa Suomen Cupissa otteluita myös P19 maajoukkueen mukana ja saattaa tästä johtuen olla estynyt osassa Botnian otteluista. Kumpuoja saa ottelutuntumaa Elitserienin kovissa peleissä IFK Vänersborgin paidassa palaten Botniaan ennen bandyliigan alkua ollen heti avausottelussa mukana.

Suomen Cupin kaikki ottelut striimataan bandyliigan youtubekanavalla

Botnian aikataulu Suomen Cupissa ei ole kokenut muutoksia sitten Ilmari Pesosen P19 maajoukkue-edustusta koskeneen uutisoinnin, mutta laitetaan se vielä kertauksen vuoksi tähän:

27.10. klo 17:30 Akilles – Botnia

28.10. klo 10:40 Narukerä – Botnia

28.10. klo 17:20 Botnia – OLS

29.10. klo 14:40 Botnia – JPS