Leevi Attenberg, Aapo Pulkkinen ja Jaakko Järvinen pelaavat ensi kaudella Botniassa. Kaikki kolme ovat 2004 syntyneitä ja Mikkelistä lähtöisin. Attenbergillä ja Järvisellä on Kampparien lisäksi tullut pelejä lainapestien kautta pelattua Oulussa ja Varkaudessa. Attenberg sai viime kaudella Bandyliigaotteluita tililleen yhdeksän, Järvinen viisi ja Pulkkinen seitsemän ottelua. Lisäksi kolmikko pelasi täyden kauden nuorten Bandyliigassa ollen voittamassa siellä mestaruutta. Ikänsä puolesta he voivat pelata myös ensi kaudella nuorten Bandyliigaa, joten minuutteja lienee luvassa kehittymisen kannalta hyvä määrä myös Botniassa.

Tässä miesten omat nopeat ensitunnelmat ensi kaudesta:

Leevi Attenberg:

Onhan se nyt hyvä päästä sinne pelaamaan ja armeijan käynti helpottuu tosi paljon. Ensi kaudella näyttää olemaan hyvä joukkue kasassa ja odotan että pääsen pelaamaan Botniassa. Valmiiksi on jo tuttuja kavereita joukkueessa ja sitten me kolme tullaan samasta joukkueesta niin päästään helposti sisään. Tutustuttiin jo joukkueeseen ja mukavaa porukkaa oli.

Aapo Pulkkinen:

Hieno tulla uuteen joukkueeseen ja pelata uusien pelaajien kanssa. Kumpuoja just tuli ja Ersa valmentajana niin odotan innolla. Serkku (Eetu Pulkkinen) pelaa Botniassa ja Pesosten kanssa olen pelannut maajoukkueessa, niin kiva päästä samaan seurajoukkueen. Totta kai helpottaa sopeutumista, kun ei itsekseen tarvitse lähteä isolle kirkolle.

Jaakko Järvinen:

Odottavaiset tunnelmat. Kiva päästä uuteen seuraan pelaamaan. Varmasti tämä Botnia homma oli paras ratkaisu armeijan ja jääpallon yhdistämiseen. Eikös se ihan hyvin onnistu siinä Santahaminassa. Lähdetään pudotuspelipaikkaa hakemaan joukkueena.