Kauden 22-23 Tsempparit

 

JPK – Jonatan Koivunen

Innokas jääpalloilija suurilla suunnitelmilla. Utelias peluri kokeilemaan eri pelipaikkoja ja ylpeydellä torjui maalivahtina monessa pelissä. Edarin veska Micke Peräjärvi sai yhden fanin lisää, yhteiskuvaa ihailtu monet kerrat. Lyhyestä mailasta lähtee yllättävä lyönti, jota hämmästelivät U14-pelaajat ja Juha Lind!

 

U10 – Anton Pukko

Ensimmäinen kausi jääpallon parissa, mutta taitojen kehittyminen on ollut huimaa. Luisteluvauhtia on tullut paljon lisää, samoin rohkeutta pelitilanteissa. Aina valmiina pelaamaan ja tekemään kaikkensa joukkueen eteen! Iloisuudellaan ja kavereiden huomioimisella kasvattaa positiivista joukkuehenkeä.

U12 Haastajat – Meri Sund

Monipuolinen joukkuepelaaja ja hyvä luistelija. Rohkaisee ja kannustaa pelikavereita vaikeina hetkinä. Säilyttää rauhallisuuden ja yrittää loppuun asti hankalissakin tilanteissa. Alkukauden varovaisen aloituksen jälkeen on löytynyt pelipaikka ahkerana luistelijana sivutukena ja lisää rohkeutta kuljettaa palloa vastustajan alueelle, unohtamatta puolustamisen tärkeyttä. Keskittyy harjoituksiin ja oppii nopeasti uudet pelikuviot.

U12 Kilpa – Paul Lohva

Mies oikealta, salaman nopea luistelija, joka taistelee jokaisen tilanteen loppuun laittamalla itsensä peliin. Valmis kannattelemaan kaveria tiukoissa tilanteissa. Erikoistilanteissa hoitelee nöyrästi koko puolustuksen varmistamisen, ymmärtäen oman roolinsa joukkueen eteen. Koskaan ei ole hetkeä ettei Paul haluaisi pelata täysiä joukkueen puolesta. Lisäksi syöttö ja lyöntitaidot kehittyivät kohisten. Paulin sanavarastoon ei kuulu lausahdus ”Ei kannata yrittää”

P14 – Taneli Kuronen

Taneli on kasvanut erityisesti kuluneella kaudella miehen mittoihin kuuntelevana ja erittäin valmennettavana roolipelaajana, jolta kuitenkin tiukan paikan tullen löytyy sen ratkaisevan maalin avaimet.

Kauden 22-23 paras pikkukentän pelaaja – Eino Hirvonen (U12 Kilpa)

Monipuolinen pelaaja, joka alakerran kapellimestarina pystyi ohjaamaan pienenkentän peliä kokonaisvaltaisesti. Eino osaa lyödä, suupata, kuljettaa ja syöttää poikkeuksellisella tavalla. Einon ylpeyden aihe on puolustaminen ja nollapelien pelaaminen. Eino pystyy rakentamaan hyökkäyksiä monipuolisesti ja usein vastustajan kannalta tuhoisasti. Eino pystyy toimimaan erikoistilanteissa monella eri tavalla ja on nopea omaksumaan valmennukselta tulevia uusia ideoita.

Kauden 22-23 paras junioripelaaja – Heikki Pesonen

Pelasi väkevän kauden niin edustusjoukkueessa, kuin myös nuorten Bandyliigassa. Luistelun eteen tehty työ on tuottanut erinomaista tulosta ja lyöntikin alkaa olla bandyliigamitoissa.