Maajoukkueen monivuotinen luottopelaaja ja edelliset 14 kautta Ruotsissa maaleja iskenyt Markus Kumpuoja tekee ensi kaudella paluun Bandyliigaan. Joukkueeksi valikoitui Botnia. Botnian yhteydenotto ja siviilitöiden järjestyminen pääkaupunkiseudulta toi Kumpuojan lopulta Oulunkylään.

– Olin jo viime kauden jälkeen lähellä paluuta Suomeen, mutta päätin jäädä vielä kaudeksi. Alkutalvesta tuli jo oikeastaan sellainen olo, että tämä on viimeinen kausi Ruotsissa. Aika avoimesti menin Suomen osalta koko ajan. Työt ratkaisivat tässä aika paljon ja jääpallokuviot tulivat sen jälkeen, Kumpuoja sanoo.

Kumpuoja aloittaa joukkueharjoittelut parin viikon päästä ja rooli kentällä tarkentunee kesän aikana. Tavoitteet Kumpuojalla on tuoda oman lisänsä Botniaan ja suomalaiseen jääpalloon, sekä tietenkin joukkueena runkosarjan osalta päästä pudotuspeleihin.

– Botniassa on paljon nuoria jätkiä ja haluan auttaa heitä menestymään ja kehittymään. En muuten lähtisi pelaamaan, jos ei olisi halua menestyä ja auttaa joukkuetta. Lähdetään rakentamaan jotain hyvää ja mennään eteenpäin kauden aikana. Ersan kanssa pitää vielä jutella ja katsoa mikä se paras rooli itselle on.