Suomalaisen jääpalloilun sarjakauden viimeinen viikonloppu sisälsi Bandyliigan loppuottelun lisäksi u12 sarjan lopputurnauksen Jyväskylässä. Botnia osallistui kaudella 22-23 kahdella joukkueella Helsingin piiriin ja SM -osaturnauksina pelattavaan SM-sarjaan. Joukkueet kiersivät kauden aikana Jyväskylän, Mikkelin, Lappeenrannan, Porvoon SM-osaturnaukset. Lisäksi vanhemmista ja huoltajista koostuva toimelias talkooväki järjesti kymmenen joukkueen ja sadan jääpalloilijan SM-osaturnaustapahtuman Oulunkylän tekojääradalla helmikuun alussa. Jyväskylän lopputurnauksessa nuorempi 2012 ja 2013 syntyneistä koostunut joukkue pelasi haastajasarjassa ja vanhemmat 2011 syntyneet pyyhälsivät kilpasarjassa. Kotiin tuomisina oli haastajasarjan 8. ja kilpasarjan 4. sija. Kahden vuorokauden mittainen reissu antoi pelillisen kokemuksen lisäksi valtavasti yhteisöllisiä kokemuksia omien joukkuelaisten ja vastustajien pelaajien kohtaamisina. Botnian U12-ringissä kaudella 22 -23 pelasi 25 lasta, joille jääpallo antaa rennon ilmapiirin kehittyä kilpaurheilijana.

Kilpasarjan neljänneksi tullut Botnia siniset

 

Haastajasarjan kahdeksanneksi tullut Botnia valkoiset

 

Botnian sijoitukset kauden 2022-23 sarjoissa:

Bandyliigassa Botnia oli kahdeksas.

Nuorten Bandyliigassa Helsinki yhdistelmäjoukkueelle pronssia.

U18 sarjassa Helsinki yhdistelmäjoukkueelle hopeaa.

U14 sarjassa Botnialle pronssia

U12 sarjassa Botnialle kilpasarjassa neljäs sija ja haastajasarjassa kahdeksas sija.