Botnia taistelee junioreissa mitaleista useammassa ikäluokassa ja näitä otteluita näkee mukavasti myös kotisohvalta käsin.

U14 ikäluokassa pelataan lopputurunausta tänä viikonloppuna. Botnia aloitti eilen kahdella murskavoitolla. Akilles kaatui 11-0 ja OLS 20-0. Tänään vuorossa ovat ottelut Veiterää ja Kamppareita vastaan. Alla olevasta videosta pääset vielä mukaan katsomaan miten Botnialla kulkee ja toki myös jälkikäteen ottelu on katsottavissa. Kannattaa tilata tuo Botnian u14 kanavakin niin pysyt kärryillä miten Botnian junnut pelaavat.

 

Myöhemmin tänään illalla klo 17 alkaen Helsingin yhdistelmäjoukkue pelaa U18 sarjan finaalissa Mikkelissä. Kampparit striimaa tuon ottelun Solidsportin kautta ja sitä ottelua pääsee katsomaan klikkaamalla tästä: https://solidsport.com/mikkelin-kampparit-ry/games/g/adfs7uar

Nuorten Bandyliigassa Helsingin yhdistelmäjoukkue pääsi pronssiotteluun joka pelataan ensi viikolla Oulunkylässä. Siitäkin on tarkoitus saada elävää kuvaa katsottavaksi.