Botnia avasi kauden viimeisen ottelunsa todella heikosti. Avausminuutit olivat täynnä harhasyöttöjä ja kun niitä tarpeeksi viljelee, vastustaja rankaisee. Tällä kertaa rankaisijana oli Ilia Sokolov parin minuutin kohdalla. Maalista huolimatta, ei kotijoukkueenkaan alku säväyttänäyt ja ensimmäisen parinkymmenen minuutin aikana ottelussa nähtiin jääpalloksi hyvin vähän liikettä. HIFK piristyi ensimmäisenä ja oli jälkimmäisen puoliskon avausjaksosta hallitsevampi osapuoli pelaten tarkasti ja riskejä vältellen. Botnian avausjakson maalipaikat olivat todella vähissä. Ne vähäiset maalipaikat olivat toisaalta sen verran laadukkaita, että niistä olisi maalin voinut vaikkapa tehdäkkin. Puoliajalle mentiin HIFK:n 2-0 johdossa kotijoukkueen osuttua jakson lopulla kulmalyönnistä.

Toiselle jaksolle luisteli huomattavasti aktiivisempi Botnia. Botnia olikin toisen jakson aavistuksen pallollisempi joukkue. HIFK puolusti tunnollisesti koko joukkueen voimin ja sitä puolustusta oli vaikea murtaa. Parikymmentä minuuttia ennen täyttä aikaa pommitti Jyrki Tauschi vapaalyönnistä Botnian maalin päähän. Tämän kauden paikallisväännöt ovat olleet todella tiukkoja ja jännittäviä maalin taisteluita, ja sitä oli tämäkin ottelu aivan päätösvihellykseen asti. Botnian kannalta harmittavasti HIFK piti johtonsa loppuun asti ja lukemin 2-1 poistui voittajana ottelusta.

Botnian kausi päättyy siis tähän. Alemmassa runkosarjassa joukkue pelasi kaksi tasaista vääntöä vieraskentillä, otti yhden murskavoiton kotona ja hävisi kovavireiselle Varkaudelle kotona lopulta varsin selkeästi. Vieraspeleissä varsinkin alkukaudella kyyti oli melko kylmää, mutta vierasotteet paranivat loppua kohden. Kotipeleissä Botnia oli aika hyvin mukana ja pystyi monessa kotiottelussa haastamaan kärki joukkueitakin. Seuraava askel on muuttaa hyvät taistelut voitoiksi.