Botnian viimeinen kotiottelu tällä kaudella oli taistelua vain kunniasta. Kummallakaan joukkueella ei ollut enää mahdollisuuksia pudotuspeleihin ja se näkyi lähinnä huolimattomuutena. OLS avasi ottelun maalitehtailun vajaan puolen tunnin kohdalla. Tasoitusmaalin teki Jyrki Tauschi pian OLS:n maalin jälkeen ja loput ottelusta oli Botnian näytöstä. Tauolle mentiin 3-1 Botnian johdossa ja toisella jaksolla OLS:n eilinen ottelu ja vain yhden vaihtopelaajan mahdollistanut vajaa miehistö alkoi näkyä. Kaikki Botnian maalithan ovat aina kauniita, mutta tänään Botnia teki erityisen kauniita maaleja. Botnian luisteluvoima oli liikaa ja aika mukavasti ajoitettuna syötötkin löysivät oululaisten puolustusmuodon väleistä sinipaitaiset. 10-1 voitossa maaleista vastasivat Tauschin lisäksi Jyry Kortelainen viidellä maalilla, Heikki Pesonen kahdella ja Eetu Pulkkinen sekä Aleksandr Maksimenko tekivät maalin mieheen. Parikymmentäminuuttia ennen ottelun loppua Botnia teki vielä maalivahdin vaihdon ja Olli Pulkkanen sai uransa ensimmäiset minuutit bandyliigassa pelaavana maalivahtina. Pulkkanen saikin venyä kertaalleen huipputorjuntaan heti maalille tultuaan, mutta muutoin Botnian puolustus piti OLS:n täysin aseettomana.

Botnian kausi päättyy keskiviikkona Bragulla HIFK:n vieraana. Tämän kauden keskinäiset voitot ovat tasan 1-1, joten panostahan ottelussa on runsain määrin. Muutoin Botnia voi lähteä otteluun paineettomasti, HIFK:lla puolestaan pakkovoiton paikka pudotuspelihaaveidensa kannalta.