Oulussa nähtiin Botnian pelipaidassa pari mielenkiintoista comebackia, kun Pavel Maksimenko ja maalivahti Ville-Matias Lammi nähtiin bandyliigajäillä monen vuoden tauon jälkeen. Ottelussa pelattiin varsin tasainen avausjakso, jossa Botnia ehkä hivenen enemmän sai maalipaikkoja. Vauhtia ja tempoa ei ihan samalla tavalla ollut kuin esimerkiksi perjantain ottelussa. Panoksettomuus saattoi hieman näkyä sen suhteen. Botnia meni kolmasti johtoon, mutta joka kerta OLS pystyi tasoittamaan. Onni Autinen osui kahdesti, ensin parin minuutin kohdalla läpiajosta ja toistamiseen avausjakson puolivälissä rangaistuslyönnistä. Siinä välissä Jyry Kortelainen kävi laittamassa Kaapo Schreckin lyönnin jälkeisen irtopallon maaliin.

Botnia aloitti toisen jakson yhtä räväkästi kuin ensimmäisenkin Autisen ollessa kolmatta kertaa maalinteossa. Tällä kertaa Eetu Pulkkisen laukauksesta tuli rebound, jonka Autinen laittoi sisään. Tämän jälkeen pallonhallinta siirtyi oululaisille, mutta Botnia teki maalit. Heikki Pesonen maalasi upean soolosuorituksen päätteeksi ja Aleksander Maksimenko avasi kauden maalitilinsä ollen hänkin skarppina irtopallossa. Vaikka Botnian hyökkäyspelaaminen jäi maaleja lukuunottamatta vähän vaatimattomaksi toisella jaksolla, niin hyvin joukkue puolusti vieraskentällä pitäen johdon turvallisen oloisena loppuun asti. OLS onnistui kertaalleen kavennuksessa, mutta muutoin lähinnä keräili kulmalyöntejä ollen niissä tänään tehoton. Botnialle näin voitto lukemin 4-6.

Botnia päättää runkosarjan kotonaan ensi lauantaina Narukerää vastaan.