Botnia sai vieraakseen hyvin sateisena sunnuntaina sarjakärjen Kampparit. Kampparit pääsi heti avauskympillä kahden maalin johtoon Botnian harhasyötön ja Kampparien vastahyökkäyksen seurauksena. Maalilukemista huolimatta Botnia oli enemmän pallossa kiinni avausjaksolla. Säästä huolimatta joukkueet pystyivät kohtuullisen hyvin pelaamaan jäätä pitkin avausjakson. Botnia oli aika aseeton Kampparien kenttäpuoliskolla, kun taas vieraat tiivin puolustuksen lisäksi käyttivät omat paikkansa paremmin hyväkseen mennen 0-4 johdossa tauolle.

Toisella jaksolla päästiin pelaamaan parikymmentä minuuttia puhtaalla jäällä, ennen kuin vesisade alkoi uudelleen. Botnian tekeminen hyökkäyskolmanneksella oli hieman skarpimpaa toisella jaksolla, mikä johti muutamaan vaarallisen oloiseen erikoistilanteeseen. Maalit jäivät kuitenkin tekemättä. Kampparit löi puolestaan pari maalia lisää toisen jakson alkupuolella ja 0-6 lukemin pisteet lähtivät Mikkeliin.

Ensi viikonloppuna Botnia pelaa pari vieraspeliä, ensin perjantaina Bragulla kauden toinen Stadin derby ja sunnuntaiksi Botnia matkustaa Ouluun. Botnia palaa kotiin 28. tammikuuta päättämään runkosarjan kotiottelulla Narukerää vastaan.