Mikkelissä lähdettiin pelaamaan lumisateessa, joka kesti läpi läpi ottelun. Jäitä pitkin pystyttiin sentään pelaamaan jossain määrin lumisateesta huolimatta, joten pelkäksi pitkän lyömiseksi ottelu Kamppareita vastaan ei mennyt. Kampparit hallitsi ottelun alkua ja Topi Saukkosen tekemä Kampparien johtomaali kymmenen minuutin kohdalla tuntui vasta herättävän Botnian pelaamaan. Botnian vastaus tuli Heikki Pesosen tasoitusmaalin muodossa vartin kohdalla. Botnian parhaat paikat tulivat Botnian hyökkääjien uskallettua haastaa Kampparien puolustusta pakottaen nämä rikkomaan. Paras erikoistilanne tuli Eetu Pulkkiselle, joka pääsi kokeilemaan rangaistuslyöntiä. Lyönti suuntautui hieman liian keskelle ja maali jäi tekemättä. Kampparit oli hieman terävämpi omassa erikoistilanteessaan iskien kulmalyönnistä johtomaalin. Kampparit ottivat peliä hallintaansa jälleen avausjakson loppupuolella ja vielä aivan avausjakson loppuhetkillä Santeri Laitinen lisäsi Kampparien johdon kahteen maaliin. Torjutut rangaistuslyönnit olivat sen sijaan 1-1 Micke Peräjärven kopatessa Kampparien pilkun kiinni.

Toisen jakson alussa Botnia oli avausjakson tapaan unessa. Kampparit pääsivätkin kuittaamaan kahdella maalilla itsensä jo 5-1 johtoon, ennen kuin Botnia alkoi saamaan pallollisena yhtään mitään aikaiseksi. Kampparit puolustivat hyvin ja kestivät takaiskuitta Botnian yritykset jakson puolivälissä. Reilun tunnin kohdalla Botnia käytännössä lahjoitti Kamppareille kuudennen maalin ja tämän jälkeen alkoi tilaa löytymään Botnian puolustusalueella Kampparien lyödessä maalin toisensa jälkeen voittaen lopulta 10-1. Toisen jakson valopilkkuna Peräjärven torjuma rankkari.

Viikonlopun vieraspeleistä ei paljoa käteen jäänyt. Nolla pistettä maalierolla 4-23 on melkoisen kammottava viikonloppu. Botnia palaa ensi viikolla kotijäille kohdaten Oulunkylässä tiistaina itsenäisyyspäivänä Akilleen. Ottelu alkaa klo 13.