Botnian vastus koveni toisena peliviikonloppuna, kun kärkipäähän povattu Veiterä tuli vierailulle. Tasaisen alun jälkeen Veiterän onnistui kahdesti murtaa Botnian puolustus saaden ensin rangaistuslyönnin, jonka Niklas Valtanen löi maaliin. Pian tämän jälkeen vielä Ere Verhelä onnistui. Kahden maalin johdossa Veiterä hallitsi palloa, mutta lähinnä pitäen pelivälinettä omalla pelialueellaan saamatta juurikaan vaarallisia maalipaikkoja. Avausjakson lopulla Veiterä osui vielä kulmalyönnistä ja hetken peli näytti ratkenneelta. Botnia taisteli avausjakson loppuun asti. Ensin Kaapo Schreck piti Veiterän puolustusta pilkkanaan ja aivan jakson viime hetkillä Ilmari Pesonen löi kulmalyönnistä pallon maalin kattoon. Näin tauolle mentiin lopulta vain yhden maalin erolla tilanteessa 2-3.

Toinen jakso oli sitten selkeämmin Botnia merkkinen. Palkinto tuli, kun toista jaksoa oli pelattu reilu vartti. Jyrki Tauschi toimitti palloa maalille ja maalin edessä omassa toimistossaan Tero Määttälä oli elementissään. Sääli vain, että lähes välittömästi tasoihin päästettyään, lahjoitti Botnia Veiterälle kaksi maalia. Ensin epäonnisena pompulla omaan maaliin ja pari minuuttia myöhemmin oman alueen harhasyötöllä, josta Valtanen pääsi karkuun ja sijoittamaan pallon ohi Botnian maalilla lainasopimuksella pelanneen Jesse Järvisen. Botnia painoi vimmatusti päälle loppupelin ajan ja pääsi maalin päähän Määttälän tekemällä maalilla. Sanomattakin selvää, että maali syntyi maalin edestä reboundista. Tasoitusmaalikin oli lähellä, mutta Veiterä kesti ja Botnian hyvä taistelu jäi ilman palkintoa. Veiterälle pisteet lukemin 4-5.

Veiterän tiukka haastaminen lupasi silti hyvää jatkoa ajatellen. Botnia lähtee seuraavaksi pienimuotoiselle vieraskiertueelle pelaten näin kauden ensimmäiset vieraspelinsä. Ensi perjantaina Botnia vierailee Jyväskylässä ja sunnuntaina Mikkelissä, kunnes palaa itsenäisyyspäiväksi kotiin. Itsenäisyyspäivänä vastaan asettuu Akilles.