Botnia päätti kautensa Oulussa ja lähtökohdat viimeiseen otteluun eivät olleet hääppöiset. Kummallakin joukkueella mahdollisuudet puolivälieriin oli menneet ja joukkueet pelasivat lähinnä siitä, kumpi on seitsemäs ja kumpi kahdeksas tämän kauden bandyliigassa. Botnialla oli vain yksi vaihtomies ja lisäksi lunta tuli taivaan täydeltä. Joukkueet pääsivät silti pelaamaan jossain määrin myös jäätä pitkin. Botnia iski avausjaksolla kahdesti Pekka Niskan ja Iiro Karppisen maaleilla, OLS:n osuessa kertaalleen. Botnia oli miehistövajeesta hyvin ottelussa muutoinkin mukana varsin tasaisella avausjaksolla.

Toisella jaksolla Botnian kunto riitti ja Botnia oikeastaan hallitsi kenttätapahtumia ilman suurempaa hätää puolustuspäässä. Botnia iski pari maalia lisää erikoistilanteista Joonatan Irtamon osuttua kulmalyönnistä ja Henri Ilveksen tehtyä uransa ensimmäisen bandyliigamaalin rangaistuslyönnistä. Näin Botnia päätti kauden 1-4 vierasvoittoon ja seitsemänteen sijaan tämän kauden bandyliigassa.

Kaudessa kokonaisuutena oli paljon hyvää ja eteenpäin menoa viime kaudesta, vaikka lopputulos olikin pettymys. Ensi kaudelle toivoisi ehjempää kautta terveydellisesti. Botnia kärsi paljon poissaoloista loukkaantumisten ja sairastumisien johdosta. Botnia pelasi hyviä ja tasaisia pelejä ylemmän keskikastin Narukerää, Kamppareita ja JPS:ää vastaan, mutta käteen näistä jäi vain yksi piste. Näitä otteluita pitää pystyä kääntämään enemmän Botnian eduksi. Eväät siihen on olemassa ja tällä kaudella Botnian nuorisokaarti otti hyviä askelia eteenpäin bandyliigapelaajina.