Botnia pääsi avaamaan alemman loppusarjan kotona JPS:ää vastaan. Railot jäässä oli saatu paikattua ja peli päästiin aloittamaan hieman totuttua lauantain alkamisaikaa myöhemmin. Kevyt ajoittainen lumisadekkaan ei päässyt haittaamaan jäässä pelaamista. JPS sai avauskympillä Botnian puolustukselle ongelmia puolipitkillä nostoilla ja pääsikin karkaamaan 0-2 johtoon. Tämän jälkeen Botnia otti pelin haltuun ja hallitsi viimeiset puoli tuntia peliä täysin JPS:n joutuessa lähinnä vain puolustamaan. Paineistus tuotti tulosta ensin vartin kohdalla vapaalyönnistä JPS:n muurin keskittyessä blokkaamaan Pekka Niskan kutia, jäi Iiro Karppiselle vapaa väylä lyödä pallo takanurkkaan. Tasoitus oli Tero Määttälän käsialaa Niskan lyödessä maalille palloa, jossa Määttälä oli elementissään ohjaamassa pallon maaliin. Paikkoja Botnialla oli mennä johtoonkin, mutta lopulta tauolle mentiin 2-2 tilanteessa.

Toiselle jaksolle JPS tuli jälleen Botniaa paremmalla jalalla ja siirtyi nopeasti taas kahden maalin johtoon. Botnia piristyi jälleen kymmenen pelatun minuutin kohdalla, mutta JPS pysyi myös hyvin pelissä mukana ja toinen jakso olikin avausjaksoa tasaisempi vaikka ehkä sinisin lasin voitaisiin antaa pieni hallintaetu Botnialle. Botnia oli kuitenkin läpi toisen jakson takaa-ajajana JPS:n pystyessä kuittaamaan Botnian maalit ja pitämään eron kahdessa maalissa. Botnialta Eetu Pulkkinen, Kaapo Schreck ja Karppinen löivät komeasti ylänurkkiin Botnian maalit ja aivan viimeisillä sekunneilla Joonatan Irtamo osui vielä kulmalyönnistä tuoden Botnian 6-7 lukemiin. Aika kellosta loppui kesken ja piste jäi maalin päähän. Oman pään virheistä rankaistiin jälleen ja JPS:n hyvä liike toisella jaksolla tuotti myöskin vaikeuksia Botnian puolustukselle. Botnia pysyi hyvin vauhdissa mukana ihan loppuun asti ja tälläisellä pelillä on kyllä kova vastustaja jäljellä olevissa peleissä taistellen tosissaan puolivälieräpaikasta.

Seuraavan kerran pelataan jo maanantaina jolloin pelataan tuo perjantaina peruuntunut HIFK-ottelu Oulunkylässä.