Keli ei varsinaisesti hellinyt kun Akilles saapui Oulunkylään Botnian vieraaksi. Botnia kärsi lisäksi melkoisesta määrästä poissaoloja. Paikkaajiksi oli saatu mukaan vanhoja tuttuja Tero Määttälän, Vilppu Huovilan ja Tomi Herrasen esiinnyttyä jälleen sinipaidoissa. Kolmikosta Herranen olisi saattanut toki aiemminkin kaudella jo pelata ilman kauden alla tullutta loukkaantumista. Avauskympillä pystyttiin pelaamaan suhteellisen puhtaalla jäällä, Akilleen harmillisesti hyödyntäen olosuhteet paremmin. Kahdeksan minuutin kohdalla Matti Vainion kaukolaukaus muutti Botnian pelaajistosta suuntaa ja painui maaliin. Pian tämän jälkeen räntäsade pakotti joukkueet lyömään pitkää palloa jääpallollisten hienouksien sijasta. Loppujaksolla ainoat osumat tulivat kentän yläpuolella oleviin lamppuihin. Akilles sai pari hyvää paikkaa, jotka Micke Peräjärvi nappasi kiinni. Botnian osalta oli hyökkäyspäässä vähän hiljaisempaa.

Toisella jaksolla jää oli paremmin pelattavassa kunnossa. Akilles karkasi heti jakson alussa. Botnia ei saanut aivan purettua maalin edustalla pomppivaa palloa ja Andreas Flinck pääsi heti toisen jakson avausminuuteilla lyömään pallon läheltä ylös. Seuraavan parinkymmenen minuutin aikana Akilles piti palloa ja käytti muutamat paikkansa hyvin karaten neljän maalin johtoon. Ottelun lopussa Tomi Herranen antoi sivurajalta vapaalyönnin ja Onni Autinen taisteli Botnialle kavennuksen. Lisäajalla Rasmus Kettunen teki loppulukemiksi 1-5. Kumpikaan joukkue ei ehkä olosuhteiden vuoksi ollut parhaimmillaan, mutta Akilles oli rutiininsa verran parempi. Vierailijat hallitsivat kenttätapahtumia etenkin jään ollessa jäätä pitkin pelaamiseen edellyttävässä kunnossa ja olivat parempia maalipaikoissaan.

Botnian pelit jatkuvat jo perjantaina jolloin HIFK saapuu Oulunkylään Botnian vieraaksi. Ensi viikollahan pelataan Oulunkylässä sitten HIFK:n isännöimä paikalliskamppailu.