Botnia ja Narukerä päätyivät pelaamaan molemmille varsin hankalan ottelun surkeissa olosuhteissa. Avausjaksolla jatkuvasti rankkeneva vesisade vesitti sekä joukkueiden pelinrakentelun, että Botnian streamauslaitteiston. Pelaaminen meni pitkälti pitkien pallojen viljelyksi, Narukerän hallitessa olosuhteet Botniaa paremmin. Narukerä onnistuikin kertaalleen maalinteossa kun Ville Aaltoselle jätettiin aivan liikaa tilaa ja aikaa maalin edustalla, mistä konkari pääsi lyömään vieraat johtoon. Jakson lopulla Narukerällä oli vielä paikkansa rangaistuslyönnistä, mutta Joonas Kankkunen koppasi upeasti Tomi Mustosen rangaistuslyönnin.

Toiselle jaksolle sade lakkasi ja päästiin pelaamaan puhtaalla, joskin sateen jäljiltä melkoisen pehmeällä jäällä. Narukerä puolusti hyvin kurinalaisesti eikä Botnialla ollut oikein kunnolla asiaa laukaisupaikoille missään vaiheessa toista jaksoa. Narukerä tuplasi johtonsa toisella jaksolla Eero Paavolan maalilla ja rehellisyyden nimissä Kankkusen huipputorjuntojen ansiosta Narukerä jäi vain kahteen maaliin.

Botnian pelit jaktuvat jo tulevana keskiviikkona jolloin Botnia pelaa Oulunkylässä, mutta HIFK:n vieraana. Tuolloin on tärkeitä pisteitä jaossa kun ratkotaan Botnian, OLS:n ja HIFK:n välistä paremmuutta sarjataulukossa jatkosarjaa ajatellen.