Botnia kohtasi viikonlopun toisessa ottelussa Narukerän vieraissa. Eilisen tapaan Botnia aloitti ottelun räväkästi ja Lasse Tammilehdon ja Matti Islanderin välinen yhteys toimi mainiosti maalin muodossa. Tammilehto murtautui laidan kautta Narukerän alueelle ja löysi syötöllään keskeltä parhaalta maalintekosektorilta Islanderin. Botnian maalin jälkeen Narukerä otti hallinnan ja Botnia joutui puolustuskannalle. Kovinkaan suuria reikiä Botnian puolustuksesta ei löytynyt ja joukkue selvitti myös neljä hyvin tiheään tahtiin tullutta Narukerän kulmalyöntiä. Botnian paikat tulivat vastahyökkäyksistä, kuten myös Botnian toinen maali. Tammilehto toi pallon hyökkäysalueelle, Kaapo Schreck pääsi laukomaan ja Tammilehto oli ensimmäisenä irtopallossa. Botnia valitettavasti menetti johtonsa avausjakson jälkimmäisellä puoliskolla. Ensin Narukerän viides kulmalyönti oli liikaa Botnialle ja reilu viisi minuuttia ennen taukoa Ville Koskinen pääsi lyömään ahtaassa tilassa Botnian puolustuksen ahdistelusta huolimatta pallon yläkulmaan.

Toinen jakso alkoikin sitten kammottavalla tavalla Narukerän siirryttyä heti jakson alkuminuuteilla johtoon. Ville Aaltonen lähetti maajoukkuetason nostolla Kristian Paukkosen läpiajoon. Narukerä pyrki muutoinkin toisen jakson alussa murtamaan Botnian puolustusta nostoilla linjan taakse, kunnes palasi jäätä pitkin pelaamiseen. Botnia puolestaan pystyi olemaan avausjaksoa enemmän pallossa kiinni ja tekemään peliä. Botnia tulikin takaa ohi seuraavan parinkymmenen minuutin aikana. Ensin Heikki Pesonen teki kauden avausmaalinsa kulmalyönnistä Mikko Tammilehdon laukauksen reboundista. Tämän jälkeen Iiro Karppinen vei Botnian johtoon todella pienestä kulmasta lähteneellä laukauksella, joka yllätti Narukerän maalilla Valtteri Sjöholmin varsin helposti. Kun vajaa kaksikymmentä minuuttia oli peliaikaa jäljellä, sai Pekka Niska laukauksen osumaan kohdilleen ja lopputuloksena komea lyönti yläkulmaan. Tässä vaiheessa näytti vielä Botnialaisittain hyvältä. Narukerä osoitti taisteluasennetta ja tuli viimeisillä minuuteilla vielä tasoihin kokemuksen voimalla Aaltosen ja Tomi Mustosen toimiessa maalintekijöinä.

Vastustajan noustessa loppuminuuteilla tasoihin, se tuntuu aina hävityltä pisteeltä. Siitäkin huolimatta reissua Poriin voi pitää onnistuneena. Kauden ensimmäinen vieraspiste sisälsi paljon onnistumisia niillä osa-alueilla, joille onnistumisia suo. Viisi tehtyä maalia kärkijoukkueisiin kuuluvaa vastustajaa vastaan vieraskentällä on jonkinlainen harvinaisuus tällä kaudella. Kulmamaalejakaan ei liikaa ole tällä kaudella tullut, joten onnistuminen silläkin osa-alueella lämmittää.

Ensi viikonloppuna Botnia käy ensin lauantaina vierailemassa Varkaudessa ja sunnuntaina pelataan taas Oulunkylässä ja jälleen Narukerää vastaan.