Botnia sai Oulunkylässä vastaansa tutun taisteluparin viime viikonlopulta JPS:n saapuessa vieraaksi. Avauskymppi oli todella vauhdikasta jääpalloa, jossa tilanteita syntyi molempiin päihin. Botnian maalilla Joonas Kankkunen sai venyä parhaimpaansa napatessaan rangaistuslyönnin kiinni. Toisessa päässä Botnialla oli parikin hyvää tilannetta kulmalyönneistä, mutta erikoistilannemaalit karttoivat edelleen Botniaa. Botnia siirtyi reilun kymmenen minuutin kohdalla johtoon. Matti Islander ja Lasse Tammilehto pelasivat hyvin yhteen ja Islander pääsi lyömään Botnian johtoon. Botnian maalin jälkeen pelin tempo rauhoittui ja JPS alkoi ottamaan pallon hallintaa itselleen. JPS tuli tasoihin avausjakson puolivälissä kulmalyönnistä ja pääsi johtoon heti seuraavalla minuutilla Botnian harmillisen puolustuspään harhasyötön seurauksena. Botnia ei saanut enää jakson lopussa kunnolla hyökkäyksiä päätettyä ja tauolle mentiin 1-2 lukemissa.

Pekka Niska oli lähellä tasoittaa toisen jakson alussa vapaalyönnistä, mutta JPS:n maalilla Samuel Gerovoi sai torjuttua yläkulmaa kohti suuntautuneen vedon kulmaksi. Muutoinkin Botnian parhaat tilanteet toisella jaksolla tulivat erikoistilanteista. Muutoin JPS piti hyvin Botnian kurissa ja hallitsi kyllä pallollisesti peliä. JPS sai toisen jakson aikana pari lisämaalia tehdyksi ja molemmista JPS:n toisen jakson maaleista voisi Botnialaisittain harmitella vähän pehmeää puolustamista. Toisaalta jossitella ja harmitella voi myös JPS Botnian viimeisillä minuuteilla tekemää kavennusmaalia sillä Kaapo Schreck ja Pekka Niska pääsivät kahdestaan Gerovoita vastaan. Kaapo Schreck päätyi omaan ratkaisuun ja iski Botnialle vielä lohtumaalin. Pisteet matkasivat kuitenkin Jyväskylään 2-4 lukemin.

Botnialla on edessään kahden ottelun viikonloppu ja huomenna ottelut jatkuvat Porissa Narukerää vastaan. Oulunkylään palataan ensi viikonloppuna 16. päivä jolloin Botnia puolestaan isännöi Narukerää.