Botnialla oli lauantai iltapäivään haaste kohdallaan, kun vastaan asettui hyvässä syysvireessä oleva sarjajohtaja Veiterä. Botnia lähti varsin ennakkoluulottomasti haastamaan rohkeasti Veiterää, eikä paljoa kuvia kumarrellut. Avausjaksolla Botnialla luistin ja pallo liikkuivat liukkaammin, mitä ehkäpä kertaakaan aiemmin tällä kaudella. Suurimmat erot joukkueiden välillä tulivat hölmöjen virheiden määrässä, joita Veiterä ei tehnyt yhtäkään. Botnia sen sijaan antoi kymmenen minuutin kohdalla ensin halvan rangaistuslyönnin Veiterälle, jonka Joonas Kankkunen koppasi upeasti. Heti perään pahalla harhasyötöllä Veiterälle tarjottiin avausmaali. Veiterän toisessa maalissa Joonas Peuhkuri taituroi vaikeasta paikasta pallon vielä Tuukka Loikkaselle, joka voitti oman kaksintaistelunsa pallosta ja iski etukulmasta pallon maaliin. Veiterän kolmannessa osumassa tuuritkin olivat vierailijoilla kohdallaan, kun kulmalyönti osui ylärimaan ja kimposi siitä Botnian pelaajamuurin kautta maaliin. Kolme halpaa päästettyä maalia on hieman liikaa Veiterää vastaan. Lisäksi Botnian hyvä alku ei aivan kestänyt jakson loppuun asti pallonhallinnan siirryttyä vahvemmin Veiterälle jakson edetessä.

Toiselle jaksolle Botnia tuli ryminällä ja Veiterä oli helisemässä Botnian rynnistyksen edessä. Botnia sai palkinnon hyvästä alustaan Eetu Pulkkisen iskettyä kulmalyönnin jälkitilanteesta kauden avausmaalinsa. Jakson edetessä Botnian pakka alkoi avautua ja Veiterän saadessa enemmän tilaa pallollisena, joutui Botnia rikkomaan ja jäähyily sekoitti Botnian peliä. Ottelun viimeisellä puolituntisella Veiterä pääsikin turhan helpolla ja loppuhetkillä sai vielä kaunisteltua lukemia voittaen lopulta lukemin 1-7.

Tämän ottelun myötä Botnia siirtyy joulun viettoon ja palaa jäille tapaninpäivänä. Tapaninpäivänä Bragulta evakossa oleva HIFK isännöi Botniaa Oulunkylässä.