Botnia sai OLS:ia vastaan lentävän lähdön Kaapo Schreckin viedessä Botnian johtoon ottelun toisen peliminuutin täyttyessä. Schreck oli hereillä maalin edessä vapaalyöntitilanteessa ja oli ensimmäisenä irtopallossa kiinni. Kahdeksannella minuutilla Botnian puolustus oli oikeastaan ainoan kerran koko ottelussa ongelmissa ja kiire tuli OLS:n hyökkääjien perässä pysymisessä. Matias Valtanen oli lopulta tasoituksen tekijä. Tämän jälkeen Botnia piti palloa, muttei ylihyökännyt ja puolustuslinja pysyi hyvin tiiviinä. Puolen tunnin kohdalla Onni Autinen pujotteli läpi OLS:n puolustuksen ja Lasse Tammilehto sai kunnian viimeistellä Botnian johtomaali. Botnialla oli pari mainiota paikkaa lisätä vielä johtoaan, mutta lopulta tauolle mentiin Botnian 2-1 johdossa.

Toisella jaksolla sama tahti jatkui. OLS ei löytänyt mitään keinoja Botnian puolustuksen puhkaisemiselle eikä vieraiden tasoitus ollut lopulta edes kovinkaan lähellä. Botnian kannalta helpottava 3-1 maali syntyi Iiro Karppisen lyödessä kulmalyönnistä pallon maaliin 75 minuutin kohdalla. Sumussa ja jakson loppua kohden pehmenevällä jäällä ei hienouksia nähty, mutta fyysistä kamppailua sitäkin enemmän. Tämän iltapäivän jääpallo oli todellakin kontaktilaji ja mailaakin käytettiin aika paljon muunkin kuin pallon pelaamiseen. Vieraiden otteet kovenivat vielä viimeisillä minuuteilla, mutta ottelu pysyi kuin pysyikin tuomariston näpeissä ja ylilyöntejä ei ottelussa nähty. Taisteluvoitolla Botnia kuittasi pisteet ja majailee nyt neljällä pisteellä sarjataulukon seitsemäntenä.

Seuraavan kerran Oulunkylässä pelataan taas ensi viikonloppuna, jolloin vastus kovenee melkoisesti sarjakärki Veiterän tullessa lauantaina vierailulle. Ottelu alkaa kello 15.00.