Botnia matkusti Mikkeliin antaen Kamppareille tasoitusta kolme pelaajaa kapeammalla rosterilla. Itse peli oli avausjaksolla tiukkaa ja tasaista vääntöä. Kampparit pyrki rakentamaan aktiivisemmin itse peliä, mitä kauden avausottelussa Oulunkylässä nähtiin. Botnialta pelin rakentelu luonnistui kuitenkin hieman paremmin. Botnialla tukitoimet olivat aavistuksen verran paremmin läsnä hyökkäyspäähän tultaessa. Kampparit oli vaarallisimmillaan kulmalyönneissä. Avausjakson ainoan maalin iski Botnia noin viisi minuuttia ennen jakson loppua. Joonas Kankkunen heitti pitkän avauksen ja lopulta Onni Autinen lähetti Lasse Tammilehdon maalintekoon.

Toiselle jaksolle Botnia sai lentävän lähdön päästen kahden maalin johtoon heti jakson alkuminuuteilla. Autinen löi matalan laukauksen pienestä kulmasta ja Pekka Niska oli ensimmäisenä paikalla irtopallossa. Takaa-ajoasemassa Kampparit painui kaasua ja Botnian kampeampi pelaajarinki alkoi näkyä. Botnia oli toisen jakson hyvin pitkälti puolustava osapuoli. Pari maalipaikkaa Botnia sai luotua, mutta ei niistä maaleja tehnyt. Kamppareiden pelitilannepaikat Botnia puolusti hyvin, mutta kulmalyönneistä Kampparit iski kahdesti tullen tasoihin aivan ottelun lopussa. Kampparit painoi vielä lisäajan päälle ja lopulta ottelun viimeisellä minuutilla Kampparit toimitti palloa maalille Elmeri Hämäläisen mailasta lähti lopulta Kampparien voittomaali.

Akilleen ja Veiterän takana keskikasti tuntuu olevan tällä kaudella varsin tiivis ja tasainen. Kampparit ottelun perusteella Botnialla on täydet mahdollisuudet taistella keskikastin paikoista ja itse asiassa nollaa pistettä alkusarjan Kampparit-otteluista voidaan pitää pettymyksenä. Huomenna tärkeät ottelut jatkuvat Oulunkylässä OLS:ia vastaan. Molemmat joukkueet ovat pelanneet tänään joten ottelukalenteri ei tuo kummallekkaan etua kun taistellaan todella tärkeistä pisteistä kevättä ajatellen.