Lasse Tammilehdon ottelun toisella minuutilla tekemä maali antoi esimakua siitä, mitä avausjakso Botnian ja WP 35:n välillä tuli sisältämään. Botnia piti palloa ja kun viimeistelykin oli kohdallaan ensimmäisen 45 minuuttisen aikana oli ottelun voittaja jo varsin nopeasti selvillä. WP antoi puolustuksessaan tilaa ja Botnia pääsi iskemään lopulta kahdeksan maalia avausjaksolle, vaikka pelitempo ei Botnialla kovin korkeaksi noussutkaan.

Toisella jaksolla Botnia pyrki välttämään ahtaisiin paikkoihin puskemista ja kierrätti palloa enemmän laidalta toiselle. Botnia tyytyi pallon pitämiseen ja haastot hyökkäyspäässä jäivät vähiin. Pekka Niskan tolppalaukausta lähemmäksi maalintekoa Botnia ei toisella jaksolla päässyt. Ari-Pekka Ahon torjunnat Varkauden maalilla pitivät lukemat siedettävinä vierailijoiden näkökulmasta. Botnian maalille paluun tehneellä Joonas Kankkusella oli huomattavasti virkaveljeään vilpoisempi päivä Botnian maalilla. Botnia puolusti hyvin silloin kun WP:llä oli pallo ja tilanteita ei juurikaan Botnian maalille syntynyt. Ottelun viimeisellä minuutilla Kankkunen joutui ainoan kerran venymään huipputorjuntaan nollapelinsä eteen. Nollapeli oli samalla ensimmäinen Kankkuselle Botnian paidassa.

Joonatan Irtamo, Lasse Tammilehto ja Iiro Karppinen osuivat kahdesti mieheen. Matti Islander maalasi komealla soolosuorituksella ja Onni Autinen pääsi maalaamaan uransa ensimmäisen bandyliigamaalin. Eetu Pulkkinen puolestaan urakoi sivutukena neljän syöttöpisteen edestä.

Botnian ottelut jatkuvat ensi viikonloppuna kahdella tärkeällä ottelulla. Ensin lauantaina Botnia kohtaa Kampparit Mikkelissä ja sunnuntaina hyvin kautensa aloittanut OLS saapuu Oulunkylään.