Helsingin kaupungin ohjeistuksen mukaisesti Botnia ottaa käyttöön tiukemmat toimet koronan leviämisen ehkäisyssä. Ottelutapahtumissa edellytetään katsojilta koronapassia 4.12.2021 alkaen. Sääntö on voimassa toistaiseksi. Passi tullaan tarkastamaan sisääntulon yhteydessä. Tarkastus tapahtuu THL tekemällä älypuhelin sovelluksella ja siitä ei muodostu rekisteriä. Katsojien pitää myös varautua todentamaan henkilöllisyytensä, joita valvotaan pistokokein koronapassin tarkastuksen yhteydessä. Terveysturvallisuussuunnitelma on nähtävissä liikuntapuiston vahtimestarien kopissa.

Kaikki yli 16-vuotiaat henkilöt joutuvat myös esittämään koronapassin harjoitusten yhteydessä.

Joukkueiden johtajat ohjeistetaan tarkastuksen käytännöistä erikseen.

Lisäksi liikuntapuiston henkilökunta antaa oman ohjeistuksensa kaupungin käytännöistä.

Botnia pahoittelee tilannetta ja pyrkii tekemään tarkastuksesta mahdollisimman jouhevaa.