Botnia avasi bandyliigakautensa kotona ottelulla Kamppareita vastaan. Aika-ajoin kovaksi yltyneessä puuskittaisessa tuulessa käyty ottelu kulki hyvin pitkälti Botnian komennossa. Kampparit piti oman puolustusmuotonsa tiiviinä ja pallonhallinnasta huolimatta Botnian vaaralliset tilanteet jäivät vähiin avausjaksolla. Ei Kamppareillakaan juurikaan hyökkäyspelaamista avausjaksolla ollut, mutta ainoan maalin avasujaksolla vieraat tekivät. Halpa pallonmenetys omalla alueella kävi kalliiksi Janne Hauska pääsi lyömään kaaren sisältä vierailijat johtoon.

Toisella jaksolla pelin kuva pysyi samana. Botnia piti palloa ja hyökkäsi Kamppareiden tiivistä puolustusta vastaan. Botnialta löytyi toisella jaksolla paremmin liikettä ja uskallusta haastaa ja pelata palloa pakon edessä ahtaisiinkin tiloihin, jossa palloa pystyttiin kuitenkin pitämään. Siniset saivatkin toisella jaksolla jo vähän reilummin maalipaikkoja. Ruuti oli kuitenkin märkää ja Eetu Sviiliä ei onnistuttu yllättämään. Kaapo Schreckin tolppalaukausta lähemmäksi maalintekoa Botnia ei ottelussa päässyt. Kampparit sen sijaan käytti omat paikkansa hyvinkin tehokkaasti hyväkseen, sillä tunnin kohdalla Botnia menetti oman rangaistuskaaren tuntumassa pallon jälleen Janne Hauskalle, joka maalasi päivän toisen maalinsa. Ottelun loppupuolella Kampparit pääsivät vielä kaunistelemaan kahden maalin verran lukemia.

Kaksi lahjana annettua maalia Kamppareita vastaan yhdistettynä Kampparien tiiviiseen puolustukseen, jota ei saatu avattua oli tällä kertaa liikaa. Botnialla oli omat paikkansa kaventaa, etenkin heti Kampparien toisen maalin jälkeen Botnia oli vaarallinen Kampparien päädyssä. Uskotaan kuitenkin, että hyökkäyspään tehot tulevat sieltä vielä. Seuraava mahdollisuus kuparisen rikkomiseen tulee jo huomenna Botnian matkatessa Lappeenrantaan Veiterän vieraaksi. Botnian seuraava kotiottelu on ensi viikonloppuna 28.11. Botnian kohdatessa HIFK:n.