Botnian runkosarjan viimeinen kotiottelu JPS:ää vastaan alkoi tasaisissa merkeissä. Vaikka JPS pääsikin tekemään avausmaalin reilun kymmenen minuutin kohdalla oli ensimmäiset 20 minuuttia Botnia jopa hieman peliä hallitsevampi osapuoli. Botnian pallonhallinta oli vain kovin tehotonta. Pekka Niska pääsi toki lähelle maalintekoa osumalla tolppaan lyöntilaukauksellaan. Sitten Botnialle kävi kaksi pahaa pallonmenetystä ja JPS pääsi rokottamaan näistä virheistä armotta kahden lisämaalin verran. Tähän kuoli Botnian momentum ja pelaaminen alkoi olla silkkaa hutilointia. Järkyttävä määrä harhasyöttöjä ja huonoja haltuunottoja leimasi Botnian pallollista pelaamista ja JPS pääsi lopulta 0-3 johtolukemissa tauolle.

Toisella jaksolla Botnian peli ei paljoa parantunut. Eipä tosin JPS:kään päässyt juurikaan keskialuetta pidemmälle. Paremmalla prosentilla toki pääsivät laukaisupaikoille, mutta yleisesti ottaen toista jaksoa leimasi sekavuus. Botnian pelaamisessa jatkui tietynlainen huolimattomuus ja minkäänlainen kavennusmaalin saaminen oli aika kaukainen haave. JPS iski Botnian virheistä ja ottelun loppupuolella ilman Botnian avustuksia muutaman maalin lisää voittaen 0-7.

Kohtuullisen heikko ottelu kohtuullisen tärkeässä paikassa. Nyt kaikki haaveet pudotuspeleistä lepäävät ensi sunnuntain HIFK-ottelussa. Brahen kenttä ei ole ollut viime vuosina helppo paikka Botnialle, mutta nyt sieltä on pakko ottaa pisteitä.