Botnian runkosarjan viimeistä edellinen peliviikonloppu alkoi kovimmalla mahdollisella vastuksella Botnian matkatessa Porvooseen sarjajohtaja Akilleen vieraaksi. Ottelun alusta ei ainakaan maaleja puuttunut. Ensimmäiseen kahteentoista minuuttiin Akilles iski kahdesti ja Botnia kertaalleen. Botnian maalissa Pekka Niska hankki vapaalyönnin Botnialle ja vapaalyönnin reboundista Iiro Karppinen laittoi pallon maaliin. Akilles oli pitkiä pätkiä avausjaksosta selkeästi hallitsevampi osapuoli ja Botnia joutui pitkään keskittymään pelkästään puolustamiseen. Jakson puolivälissä Botnia sai sitten jo parikin hyvää hyökkäystä Akilleen maalille, mutta samalla puolustaminen unohtui ja Akilles pääsi kahden maalin johtoon vastahyökkäyksestä. Botnia sai aivan avausjakson lopulla kavennusmaalin Niklas Johanssonin lyötyä rangaistuslaukauksen Akilleen maalin yläkulmaan. Harmittavasti vain Akilles pääsi pian kavennuksen jälkeen tekemään taukolukemiksi 5-2.

Toisella jaksolla Akilles tuli aivan erilaisella temmolla peliin Botniaan nähden ja ratkoi pelin reilussa viidessä minuutissa tekemällä kolme maalia. Pitkillä pystysyötöillä Akilles puhkoi Botnian puolustusta ja pääsi huippupaikoille. Tämän jälkeen Akilleen tahti rauhoittui ja kotijoukkue keskittyi enemmän pitämään huolta siitä ettei omiin mene maaleja, eikä Botnia kyllä toisella jaksolla kovin usein Akilleen maalille päässytkään. Akilles teki vielä muutaman maalin toisen jakson aikana ja vei pisteet selvin lukemin 11-2.

Akilles päätti runkosarjansa ja nappasi runkosarjan voiton. Botnialla pelit ja puuttuvan pisteen metsästys jatkuu huomenna runkosarjan viimeisellä kotiottelulla JPS:ää vastaan.