Aiemmin peruttu Narukerä-ottelu päästiin vihdoin pelaamaan keskiviikkona. Narukerän nopeasta johtomaalista huolimatta Botnia pelasi hyvää jääpalloa ja sai vihdoin pelattua palloja myös keskustan kautta vastustajansa maalille. Narukerä toki oli palloa hallitsevampi puoli, muttei mitenkään merkittävästi. Maalien suhteen Botnia oli takaa-ajajana lähes koko illan. Avausjaksolla Botnia pääsi kahdesti tasoihin Matti Islanderin ja Iiro Karppisen maaleilla. Molemmat maalit olivat seurausta päättäväisestä maalille menemisestä ja tilanteiden loppuunasti pelaamisesta. Vaikka viimeistelyt olivat ehkä ”rumia”, oli molempiin maaleihin johtaneet pelinrakentelut kauniita. Tauolle mentiin silti maalin tappioasemassa lukemien ollessa 2-3.

Toisella jaksolla Botnian pirteät otteet jatkuivat ja maalintekokin onnistui. Pekka Niska, Tomi Lappi ja uransa ensimmäisen bandyliigamaalinsa tehnyt Heikki Pesonen toimivat Botnialta maalintekijöinä. Kaikki kolme olivat omissa maaleissaan hyvin pelattavissa maalin edessä ja saivat myös oivalliset syötöt joista tehdä maali. Miinuspuolena sitten Botnia antoi pariin otteeseen liikaa tilaa ja aikaa Narukerän taitaville hyökkäyspään pelaajille ja niistä Narukerä rokotti armotta. Nämä Narukerän maalit tulivat vieläpä aina parin minuutin sisällä Botnian maalista, joten Botnia oli tälläkin jaksolla takaa-ajajana. Lopussa Botnia vielä maalin tappioasemassa hyökkäsi rohkeasti hakien tasoitusta, mutta Narukerä pääsi vastahyökkäyksistä ratkomaan ottelun lopullisesti viimeisillä minuuteilla. Loppulukemat 5-8 ja Botnian pudotuspelipaikan jahtaaminen jatkuu. Piste tai mielellään kaksi varmuuden vuoksi tarvittaisiin loppukauden otteluista.

Botnian seuraavat ottelut ovat ensi viikonloppuna. Lauantaina on vierasreissu Porvooseen tiedossa ja sunnuntaina saapuu JPS vierailulle Oulunkylään.