Botnia pääsi viikonlopun peruuntuneen Narukerä-ottelun jäljiltä näin keskiviikkona taas pelaamaan jään kestäessä. Vieraaksi saapui hallitseva mestari Akilles. Botnia pelasi varsin mallikkaasti ottelun alun. Botnia uskalsi pitää palloa eikä hätäillyt. Parhaat maalipaikkansa Botnia sai erikoistilanteista, muutoin Akilles puolusti hyvin. Akilles toki hallitsi ottelua ja piti palloa enemmän kuin Botnia. Botnia puolusti ensimmäiset 35 minuuttia riittävän hyvin pysyäkseen pelissä mukana, vaikka Akilles saikin kolme maalia iskettyä. Heti 0-3 maalin jälkeen yksi paha virhe pallollisena ja Akilles sai ilmaiseksi pallon ja hankittua lopulta rangaistuslyönnin, jonka Rasmus Kettunen löi maaliin. Avausjakson lisäajalla Akilles sai toisenkin harmittavan maalin, tällä kertaa kulmalyönnistä. Pallo oli lähellä käydä jo rajojen ulkopuolella ensimmäisen laukauksen jälkeen, mutta tuomari katsoi pallon pysyneen kentällä.

Toisella jaksolla Botnia pääsi ehkä hieman ensimmäistä jaksoa paremmin murtautumaan viimeiselle hyökkäyskolmannekselle. Akilles puolestaan pelasi hyvin ja silloin kun Botnian alueella aukeni vapaata tilaa, tulivat porvoolaiset vauhdilla hyökkäykseen ja nakuttivat tasaisen tappavasti maaleja. Botniakin sai maalitilinsä auki Pekka Niskan lyötyä kahdesti kulmalyönnistä pallon Akilleen maaliin. Loppulukemat 2-10 Akilleelle Botnian oltua lopulta melko aseeton Akillesta vastaan. Porvoolaiset lienevät vahvoilla tänäkin keväänä kun aletaan mestaruutta ratkoa.

Botnia saa puolentoista viikon tauon tähän väliin, jonka jälkeen tammikuun viimeisenä päivänä Oulunkylässä pelataan yksi Botnian tämän kauden tärkeimmistä otteluista kun vieraaksi saapuu WP 35 Varkaudesta.