Korona toi muutoksia Botnian otteluohjelmaan ja kaavaillun JPS-ottelun sijasta Oulunkylään matkusti Kampparit. Botnian alku ottelulle oli loistava. Botnia pystyi pitämään palloa pitkiä aikoja ja luomaan erinomaisia maalipaikkoja. Botnia myös tukki hyvin keskustan ja paineisti Kamppareita pakottaen nämä useisiin helppoihin virheisiin pallollisena keskialueella. Yksi Botnian helmasynneistä oli kuitenkin vielä jäljellä, nimittäin maalin tekeminen oli edelleen turhauttavan vaikeaa. Viisi minuuttia ennen taukoa Tomi Pallassalo pääsi maalin edestä lyömään Botnian avausmaalin. On kuitenkin pieni ihme, että taukolukemat olivat vain 1-0.

Toisella jaksolla näytti Botnian maalihanatkin aukeavan. Siniset tekivät viiteen minuuttiin kaksi maalia Kaapo Schreckin ja Pekka Niskan toimesta. Kampparit olivat toisen jakson ensimmäisen vartin täysin aseeton. Vartti ennen päätösvihellystä Kampparit pääsi kuin varkain kaventamaan ja piti heti perään aikalisän. Botnialta hukkui pelirohkeus täysin ja hyökkäykset ja pallon pitäminen jäi puuttumaan. Kampparit sen sijaan painoivat päälle kun viisi minuuttia ottelua oli jäljellä peli oli jo tasan. Lisäajalla Karo Liimatainen sai pallon maalin edessä ja vei Kampparit ottelussa ensimmäisen kerran johtoon. Botnia yritti vielä isolla riskillä tasoitusta, minkä ansiosta Janne Hauska pääsi vielä läpiajosta viimeistelemään lopputulokseksi 3-5.

Mikäli hyvistä asioista halutaan lähteä liikkeelle niin ensimmäiset 70 minuuttia Botnia oli selkeästi parempi joukkue. Maalin teko ja viimeisen vartin heikompi pelaaminen oli taas ne asiat johon Botnia kaatui tälläkin kertaa. Nuo kaksi osa-aluetta kun saadaan kuntoon niin aletaan saamaan pisteitä keskikastin joukkueiltakin.

Botnian kotiottelut jatkuvat ensi lauantaina Narukerää vastaan. Ottelu alkaa kello 15.00 ja näkyy Botnian youtube kanavalla.