Botnialla oli edessä kunnianpalautus Lappeenrannassa vain muutama päivä Veiterälle kärsityn murskatappion jälkeen. Avausjakson lumisade sopi Botnialle, sillä se vei Veiterältä aseita pois. Molemmat joukkueet pelasivat pitkää palloa ja pelaaminen meni enemmän irtopalloista vääntämiseksi. Veiterä teki ottelun avausmaalin, mutta Iiro Karppisen maalin avulla Botnia pääsi tauolle tasalukemista. Kenties paremmalla viimeistelyllä olisi voinut johtaakkin avausjakson jälkeen.

Toiselle jaksolle lähdettäessä lumisade oli lakannut ja joukkueet pääsivät pelaamaan palloa jäätä pitkin. Samalla tasoero valitettavasti tuli esille ja Veiterä pääsi karkaamaan. Tomi Pallassalon kavennusmaali ottelun lopussa jäi laihaksi lohduksi Veiterän viedessä pisteet lukemin 7-2. Lopputuloksesta huolimatta pelaamisen taso oli Botnialta parempaan päin ja joukkue sai verrattain paljon maalipaikkoja kun ottaa huomioon vastustajan tason. Kehuja ottelun jälkeen päävalmentaja Tomi Gröhniltä sai myös ensimmäistä kertaa tällä kaudella pelaavana maalivahtina pelannut Micke Peräjärvi.

– Koko peli oli iso parannus edelliseen nähden. Siitä lähdettiin, että kaksintaistelu ja kamppailupelaaminen pitää olla ihan eri luokkaa, kun viimeksi sitä ei ollut juuri ollenkaan. Tuloskin oli parempi vaikkei voittoon riittänytkään, Gröhn analysoi joukkueen peliä.