Botnian vuoden 2020 viimeinen bandyliigan ottelu pelattiin Oulunkylässä Veiterää vastaan. Ottelu lähti jo heti alkuminuuteilla väärille urille kun Tuomas Liukkonen löi vieraat johtoon kulmalyönnistä jo kahden pelatun minuutin kohdalla. Ensimmäiset parikymmentä minuuttia Botnia olikin aivan täysin Veiterän jyrän alla. Veiterä iski maalin toisensa jälkeen ja johti jo viidellä maalilla ennen kuin puoli tuntia oli pelikellossa täynnä. Veiterä hölläsi kaasua avausjakson lopulla ja Botniakin sai ajoittain pidettyä palloa. Jos halutaan positiivisia asioita kaivaa, niin muutaman hyvän keskialueen pallonriiston siniset saivat aikaan. Maalipaikkoihin ei kuitenkaan juurikaan päästy.

Toisella jaksolla sama tahti jatkui. Botnialta loppui liike ja pallottomilta haut ja pelattavaksi itsensä tekeminen. Veiterä iski tehokkaasti maaleja ottelun loppuhetkille asti. Lyhyesti sanottuna Veiterä oli hyvä, jopa erinomainen ja Botnia aneeminen. Lopputulos tyly 0-15. Eetu Peuhkuri johti vieraiden hyökkäysarsenaalia lyöden viisi maalia Botnian verkkoon.

Botnian pitää unohtaa tämä ottelu mahdollisimman nopeasti, sillä uusi kohtaaminen Veiterän kanssa on jo heti lauantaina Lappeenrannassa.