Viime viikkoisen voiton siivittämänä Botnia matkusti Ouluun kohtaamaan OLS:n toistamiseen tällä kaudella. Ottelun alku oli Oulunkyläläisittäin vahvaa tekemistä ja päävalmentaja Tomi Gröhnin sanoin Botnia pelasi ensimmäisen puolituntisen kauden parasta peliään. Maalipaikkoja oli riittävästi ja puolustus toimi hienosti. Avausjakson viimeisen vartin aikana fokus alkoi sitten hukkumaan ja OLS pääsi peliin mukaan.

Toisella jaksolla saatiin sitten maalipaikkojen lisäksi jo ihan maalejakin. Harmittavasti vain maalinteon aloitti OLS heti jakson alussa. Botnia kuitenkin taisteli ja tuli ensin Kaapo Schreckin läpiajomaalilla tasoihin ja lopulta ohi Tomi Pallassalon maalilla. OLS kuitenkin tasoitti vielä aivan ottelun loppuhetkillä ja lopulta pisteet tasattiin 2-2 tuloksella. Botnian ottelua ei helpottanut pienet loukkaantumiset, joita tuli pitkin ottelua.

–Kolme pistettä neljästä mahdollisesta OLS:lta, niin siihen voi olla tyytyväinen vaikka pikkaisen se tasoitusmaali harmittaakin. Hyvät maalipaikat olivat meidän hyväksi vaikka OLS piti enemmän palloa. Siinä mielessä varmaankin ihan oikeutettu tasapeli, analysoi Gröhn peliä ottelun jälkeen.

OLS – Botnia 2-2 (0-0)

45:21 1-0 Antti Pesonen (Eemi Dolk)

60:08 1-1 Kaapo Schreck (Teemu Malinen)

85:04 1-2 Tomi Pallassalo (Kaapo Schreck)

88:36 2-2 Niklas Valtanen (Tuomas Räisänen)