Botnia pääsi vihdoin pelaamaan bandyliigaa myös kotikentällään. Kohdattuaan ensimmäisissä kolmessa ottelussa kärkipään porukoita, oli tämän kertainen vastustaja OLS, joka etukäteisarvioissa taistelee samoista sijoista Botnian kanssa. Oulunkylässä ollaan kolmesta tappiosta huolimatta oltu positiivisin mielin ja pelissä on nähty paljon hyviäkin asioita. Tällä kertaa ne hyvät asiat näkyivät otteiden lisäksi myös tulostaululla.

Vain viisi minuuttia ehdittiin pelata kun Jyry Kortelainen pääsi viimeistelemään Iiro Karppisen hyvästä esityöstä Botnialle avausmaalin. Reilun puolen tunnin kohdalla Karppinen lähetti Eetu Pulkkisen karkumatkalle. OLS:n maalilla Pertti Virtanen venyi torjuntaan, mutta pahaksi onnekseen torjui pallon suoraan kotiin päin tulleiden puolustajien jalkoihin ja pallo kimposi OLS:n maaliin. Botnia oli pelillisesti avausjakson kuskin paikalla, eikä OLS juurikaan saanut maalipaikkoja. Botnia oli lopulta paljon lähempänä kolmatta maalia, mitä OLS kavennusta. Niin kurinalaisesti kuin OLS puolustikin, pystyi muutamaan otteeseen kiertämään jalalla OLS:n puolustuksen. Lisäksi Botnia sai muutamia hyviä syötönkatkoja keskialueella, joista pääsivät hyökkäämään organisoimatonta OLS:n puolustusta vastaan.

Toisella jaksolla OLS teki kaksi nopeaa maalia nousten tasoihin. Vielä nopeammin iski Botnia seuraavat kaksi maalia ja palasi pikaisesti kahden maalin johtoon. Ottelun lopussa Botnialla oli varaa hukata yksi rangaistuslaukauskin, ennen kuin Kaapo Schreck viimeisteli loppulukemat 5-2. Botnialla ei missään vaiheessa oikeastaan ollut mitään hätää oman pelinsä kanssa. Joukkueen ryhti pysyi myös siinä vaiheessa kun OLS tuli tasoihin ja siniset saivat siitä myös palkinnon. Botnian voitto tuli erittäin varmalla pelillä.

Ensi viikonloppuna joukkueet kohtaavat uudelleen Oulussa.

Botnia – OLS 5-2 (2-0)

05:14 1-0 Jyry Kortelainen (Iiro Karppinen)

33:00 2-0 Eetu Pulkkinen

55:37 2-1 Niklas Valtanen (Eemi Dolk)

59:48 2-2 Niklas Valtanen (Aatu Tiusanen)

63:35 3-2 Tuukka Penttinen (Tomi Herranen)

65:37 4-2 Kaapo Schreck (Iiro Karppinen)

87:00 5-2 Kaapo Schreck (Iiro Karppinen)