Botnian sunnuntainen kotiottelu Kamppareita vastaan vaihtui koronatilanteen vuoksi vierasreissuksi Mikkeliin. Ensiminuuteilla Botnia näytti olevan vireessä Niklas Johanssonin lyötyä Botnian johtoon kulmalyönnistä. Kovin kauaa johtoa ei kestänyt kun Tomi Hauska tasasi kulmista tehdyt osumat. Kampparit puolusti tuttuun tyyliinsä kurinalaisesti ja Botnia joutui hyökkäämään tiivistä Kamppareiden miehistöä vastaan. Botnia menetti kotijoukkuetta enemmän palloja keskialueella eikä pystynyt puhkomaan vastustajansa puolustusta, siinä missä Kampparit pääsi hyvällä jalalla tuomaan palloa Botnian rangaistusalueelle. Lisäksi Kamppareiden ollessa avausjaksolla Botniaa terävämpi erikoistilanteissa, venähti maaliero tauolle mentäessä 5-1 Kamppareiden johdoksi.

Toisella jaksolla tahti jatkui samanlaisena kuin avausjaksolla. Kampparit pääsi turhan helposti kiertämään Botnian puolustuksen ja iskemään maaleja Botnian maalin lähietäisyydeltä. Botnian aikalisä 7-1 tilanteessa piristi hieman Botnian otteita ja Kamppareidenkin puolustuksesta alkoi löytymään rakoja. Botnian kiri jäi yhteen kulmalyönnistä lyötyyn kavennukseen ja yhteen missattuun rankkariin. Kamppari pääsi vielä loppuminuuteilla kaunistelemaan loppulukemia voittaen lopulta 9-2.

Botnian ottelut jatkuvat Porissa 5. joulukuuta. Tällä hetkellä kotiavauksen pitäisi olla 13. joulukuuta OLS:ia vastaan.