Botnian uusi päävalmentaja on Tomi Gröhn. Gröhn omaa vahvan pelaajataustan, sillä hänen pelaajauransa alkoi Botnian E-junioreista jo vuonna 1990. Gröhn pelasi Botniassa junioripolun läpi voittaen junioreissa kultaa E- ja D-junioreissa sekä hopeaa A-junioreissa. Gröhn oli myös voittamassa Botnian kanssa Mini World Cupia ensimmäisenä suomalaisena joukkueena. Botnian edustusjoukkueessa Gröhn pelasi vuodesta 1997 alkaen neljä kautta, ennen siirtymistään Jyväskylään. Päättäen lopulta pelaajauransa Akilleksessa keväällä 2015. Otteluita pelaajana Bandyliigassa kertyi 319 ja kausia 18.

Peliuran aikana Gröhn kouluttautui liikunnanopettajaksi. Valmentajaksi Gröhn siirtyi heti pelaajauran päättymisen jälkeen aloittaen Akilleen päävalmentajana syksyllä 2015. Gröhn valmensi Akillesta kolmen kauden ajan saavuttaen kaksi hopeaa ja yhden pronssin.

Tomilla on hyvin analyyttinen ote joukkueen peluuttamiseen ja näkemyksemme joukkueen ja pelitavan eteenpäin viemisestä ovat varsin samansuuntaiset, toteaa Botnian seurajohtaja Vesa Peräjärvi. Tomi ottaa valmennuspestin innostuneesti vastaan, sillä kaksi sivussa vietettyä bandyliigakautta ovat tuoneet paljon ajatuksia ja uutta energiaa. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Tomin edustusjoukkueen peräsimeen. Edustusjoukkueen valmennus on nyt hyvällä pohjalla ja tästä on hyvä lähteä viemään joukkuetta eteenpäin.

Toivotamme Tomin lämpimästi tervetulleeksi Botniaan.