Botnian kohtalonottelussa vesisade ajoitti alkamisensa minuutintarkkuudella ottelun alkamisajan kanssa ja vesisateessa pelattiin lopulta koko ottelu. Botnia oli kerrankin ottelun alkuminuuteilla hyvin hereillä ja pääsi parin minuutin kohdalla johtoon. Tuukka Penttinen lähetti kulmalipun tuntumasta pallon maalille, josta Tero Määttälä jatkoi ykkösellä Juri Schreckille, joka pääsi lyömään pallon maaliin. Johtoasemassa Botnia alkoi ehkä hieman pelailemaan ja varmistelemaan mikä kostautui lopulta Eemi Dolkin viimeistelemällä OLS:n tasoitusmaalilla.

Toisen jakson Botnia aloitti vielä ensimmäistä jaksoa räväkämmin. Kaapo Schreckin maalille vippaama pallo kimpoili sopivasti Matti Islanderille, joka löi Botnian jälleen johtoon. OLS sai tasoitustilaisuuden rangaistuslyönnistä hetkeä myöhemmin, mutta tällä kertaa Dolk ei osunut. Reilun tunnin kohdalla Määttälä pääsi karkaamaan Penttisen hyvästä pitkästä pallosta läpiajoon ja viimeisteli varmasti Botnialle kahden maalin johdon. Tämän jälkeen Botnialla oli peli hallussa ja huomattavasti paremmat paikat neljänteen maaliin, mitä OLS:lla kavennukseen.

Ottelun loppu olikin sitten Botnian kauden kuva pienoiskoossa. Ensin Botnialla oli huonoa tuuria purkupallon kanssa ja Juho Airaksinen pääsi viimeisen viisiminuuttisen alkuun kaventamaan Botnian johdon maalin mittaiseksi. Hetkeä myöhemmin Niklas Valtanen pääsi luikkimaan linjan taakse ja tasoitti ottelun. Hieman epäonnea ja hieman huolimattomuutta romutti voiton tasuriksi ja sillä tuloksella Botnian kausi päättyi runkosarjaan OLS:n jatkaessa pudotuspeleihin.

Botnia – OLS 3-3 (1-1)

02:17 1-0 Juri Schreck (Tero Määttälä)

28:16 1-1 Eemi Dolk (Juho Airaksinen)

45:35 2-1 Matti Islander (Kaapo Schreck)

66:46 3-1 Tero Määttälä (Tuukka Penttinen)

86:35 3-2 Juho Airaksinen (Antti-Pekka Airaksinen)

87:54 3-3 Niklas Valtanen (Saku Hartikainen)