Botnia jatkoi viikonlopun vierasreissuaan pelaamalla JPS:ää vastaan Jyväskylässä. Tällä kertaa sää suosi jääpalloyleisöä ja kelit hyvälle ottelulle olivat olemassa. Avausjakso oli tasainen ja Botnia pystyi haastamaan JPS:n hyvin. Botnian hyökkäyksissä yliyrittäminen näkyi ratkaisuhetkien huonoina syöttöinä ja maalit jäivät tekemättä. JPS pääsi lopulta tauolle maalin johdossa.

Toinen jakso lähtikin sitten heikommin käyntiin JPS:n iskiessä heti keskialoituksen jälkeen ensimmäisestä hyökkäyksestään. Botniallakin paikkoja oli, mutta ylärimaa lähemmäksi Botnia ei päässyt. JPS sen sijaan iski kolmannen kerran JPS:n maalivahdin pitkän avausheiton jälkeen. Botnian valmennus yritti vielä aikalisällä herätellä pelaajia ottamaan astetta tarkemmin JPS:n hyökkääjät, mutta heti aikalisän jälkeen JPS maalasi neljännen kerran ja ottelu alkoi olla taputeltu. Turhatumisesta aiheutuneet jäähyt vielä estivät loppukirin Botnian pelatessa ottelun lopussa vajaalla pitkät pätkät. JPS:lle lopulta voitto lukemin 6-0. Aivan täysin kenttätapahtumia tulos ei vastaa, mutta kun maalinteko on noin vaikeaa, mitä se Botnialle oli, on turha pisteitäkään odottaa.

Lisää kovia vastustajia Botnia saa vastaansa jo keskiviikkona Oulunkylässä Narukerän saapuessa vierailulle. Tarkkana täytyy olla täydet 90 minuuttia ja pitää paketti tiiviinä ja ennen kaikkea onnistua niistä paikoista mitä Botnia saa, jos pisteitä halutaan sarjakolmoselta saada. Ottelu alkaa kello 19.00. Tervetuloa kannustamaan Botnia voittoon!