Tämän kauden runkosarjassa Botnian ja Varkauden välisissä väännöissä ei kelit sattuneet kohdilleen, eikä puhtaalla jäällä päästy mittelemään paremmuudesta. Siinä missä Oulunkylässä tuli vettä taivaan täydeltä, pelattiin tänään Varkaudessa sankassa lumisateessa. Avausjaksolla jonkinlainen pelin tekeminen vielä onnistui, mutta toisella jaksolla ottelusta tuli pitkien pallojen viljelyä.

Botnian osalta ensimmäiset parikymmentä minuuttia meni vastustajan peliä ihaillessa ja ihmetellessä, kunnes avausjakson kuluessa pelin kuva alkoi kääntyä Botnian hallinnaksi. Palkintona tästä Kaapo Schreckin tekemä ottelun avausmaali. Varkaus tosin sai vielä tasoituksen aikaiseksi ennnen taukovihellystä.

Toisella jaksolla tunnetusti hyvä lyöjä Niko Nissinen löi Varkauden vapaalyönnistä johtoon. Botnian tasoitus tuli nopeasti. Laitatukena pelannutta Henri Ilvestä huudeltiin jo vaihtoon, kun mies kävi vielä antamassa yhden sivurajan. Hyvä että antoi, sillä Tuomas Antikainen pääsi lyömään pallon maaliin ja Ilves sai uran ensimmäisen tehopisteensä bandyliigassa syöttöpisteen myötä. Tämän jälkeen vielä molemmilla oli omat maalinedushässäkkänsä, mutta maalien tekeminen ei enää vaikeissa olosuhteissa onnistunut ja pisteet päädyttiin jakamaan.

Botnia on nyt kolmen ottelun pisteputkessa saavuttaen viisi pistettä näistä otteluista. Kaikki kolme ottelua ovat vieläpä olleet päävastustajia vastaan pudotuspelitaistelussa. Huomenna Botnia matkustaa Jyväskylään JPS:n vieraaksi tavoitellen pisteputken jatkamista.

Ja vielä lopuksi, jos olosuhteet kentällä olivat heikot, niin kentän ulkopuolella ne olivat mitä parhaimmat. Siitä nimittäin pitivät Varkaudesta Botniaan saapuneen maalivahti Joonas Kankkusen kotijoukot huolen. Botnian joukkue haluaakin kiittää koko Kankkusen sukua hyvästä ylläpidosta.