Botnia teki lopulta täyden neljän pisteen reissun pohjoiseen kaatamalla myös OLS:n. Joonas Kankkunen pääsi Botnian maalilla hommiin heti avausvitosella napaten kiinni rangaistuslyönnin. Tärkeään paikkaan tulleen torjunnan ansiosta Botnia oli lopulta avausmaalin tehnyt joukkue. Avausjakso oli muutoin varsin tasaista päästä päähän pelaamista ja tauolle mentiinkin tasatilanteessa.

Toisen jakson alussa päästiin pelaamaan paremmalla jäällä mitä avausjakso. Botnia sai heti jakson alkuun tehtyä kaksi nopeaa maalia ja peli alkoi kääntymään Botnialle. Botnia oli toisella jaksolla selkeästi parempi joukkue ja OLS:n selkäranka katkesi viimeistään Botnian neljänteen maaliin. Ottelun lopulla Botnia pääsi vielä iskemään pariin otteeseen erikoistilanteista Kaapo Schreckin osuttua kulmalyönnistä ja Niklas Johanssonin lyötyä rangaistuslyönnin maaliin. Pelin ollessa selvin lukemin Botnian eduksi pääsi Botnia peluuttamaan tasaisemmin ja nuoriso kaarti sai enemmän peliaikaa kiittäen hyvillä otteilla.

Botnia pelasi yhtenäisemmin kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella ja sitoutui hyvin pelitapaan. Vastustajan puolelta Eemi Dolk oli merkattu mies ja jopa pienellä riskilläkin Botnia pyrki pelaamaan Dolkin pelinrakentelua pois. Siitäkin huolimatta Dolk oli mukana OLS:n molemmissa maaleissa. Tuloksen kannalta taktiikka oli kuitenkin onnistunut. Botnia pääsee nyt maajoukkuetauon verran harjoittelemaan, jonka jälkeen tärkeät pelit jatkuvat Botnian matkatessa kuun vaihteessa Varkauteen.

OLS – Botnia 2-6 (1-1)

17:15 0-1 Tero Määttälä (Mikko Tammilehto)

25:52 1-1 Juho Airaksinen (Eemi Dolk)

47:52 1-2 Tero Määttälä (Tomi Lappi)

48:55 1-3 Juri Schreck (Joonatan Irtamo)

68:16 1-4 Tomi Lappi

73:26 1-5 Kaapo Schreck (Tomi Pallassalo)

76:03 1-6 Niklas Johansson rl

83:54 2-6 Eemi Dolk (Juho Airaksinen)