Botnialla oli kaikki avaimet ottaa kauden avauspisteet isännöidessään JPS:ää. Pisteet haihtuivat kuitenkin savuna ilmaan viimeisen 20 minuutin velttoilulla. Botnia oli ottelussa avausjakson ensimmäisen puoliskon parempi joukkue ja siinä olisi ollut hyvä hetki ottaa kuskin paikka ottelussa. Botnian maalit jäivät avausjaksolla vain yhteen JPS:n rokottaessa kolmasti. Vieraiden avausmaali tuli sinisten omasta hölmöilystä kulmalyönnin jälkitilanteesta ja toisen maaliin JPS sai onnettarelta apuja suotuisan pompun suhteen. Avausjakson loppupuolella Botnian kärsivällisyys alkoi loppua mikä näkyi lisääntyneinä harhasyöttöinä.

Toinen jakso alkoi huonosti JPS:n tehtyä neljännen maalinsa. Tämän jälkeen Botnialla oli jälleen vahva vaihe ja kotijoukkue alkoi osumaan niistä paikoista, joissa vielä ensimmäisellä jaksolla olivat vähän pehmeitä ja vähän huolimattomia. Botnia teki lopulta yhteentoista minuuttiin kolme maalia ja pääsi kovalla työnteolla tasoihin. Tasoituksen jälkeen kävi klassinen ulospuhallus ja sinisiltä loppui ensin liike ja lopulta pelisilmä vieraiden nostaessa karvausta, mikä aiheutti paniikkia Botnian puolustuksessa. Tämä näkyi hirvittävänä määränä harhasyöttöjä omalla alueella. JPS kiitti ja karkasi 4-7 voittoon.

Riku Hämäläinen johti JPS:n hyökkäystä neljällä maalillaan. Botnialta osuivat Tuukka Penttinen, Iiro Karppinen (1+1), Josua Eronen ja Kaapo Schreck. Botnian pelit jatkuvat ensi viikonloppuna kahdella kotipelillä. Itsenäisyyspäivänä Yle Areenassa televisioitavassa ottelussa vastaan asettuu paikallisvastus HIFK ja lauantaina Varkaus saapuu kylään.