Botnian kausi jatkui alle vuorokausi avausottelusta Porissa. Botnia oli ottelun alussa melkoisen kohmeessa päästäen heti ottelun alussa kotijoukkueen kahden maalin karkumatkalle. Botnia kiri tasoihin ja kävi johdossakin pariinkin otteeseen. Vajaan tunnin kohdalla Narukerä kuittasi Botnian 5-5 tasoituksen nopeasti 6-5 johtomaalilla ja karkasi tämän jälkeen Botnialta tehden vielä lisäajalla kaksi maalia päästen kaksinumeroisiin maalilukemiin voittaen 11-6.

Narukerä oli yksinkertaisesti tänään parempi joukkue. Porilaisten hyökkäys on erittäin vaarallinen, ollen sitä tänäänkin Jaakko Hyvösen (5+0) ja Rinat Shamsutovin (1+3) johdolla, eikä Botnia saanut näitä kuriin. Positiivisena asiana Botnia onnistui itse kuudesti maalinteossa varsin avoimessa pelissä. Botnia sai myös uusia onnistujia Joonatan Irtamon tehtyä uransa ensimmäisen liigamaalin ja Heikki Pesosen saalistaessa uran ensimmäisessä liigaottelussaan heti uran avauspisteen syöttämällä Juri Schreckin 9-6 kavennuksen.

Nyt Botnialla on viikko aikaa harjoitella puolustuspeliä tiiviimmäksi ennen kuin lauantaina Porvoossa Botnia saa toisen kivikovan hyökkäyksen omaavan joukkueen vastaansa Akilleen muodossa.