Botnia oli kotonaan pakkovoiton edessä, mikäli halusi vielä jatkaa tätä bandyliigakautta eteenpäin. Keskiviikkoinen murskatappio näyttikin unohtuneen varsin nopeasti ja Botnia oli todella hyvällä taisteluilmeellä liikenteessä ollen lähellä päästä johtoon jo heti ensimmäisellä minuutilla. Ottelun alku oli muutoinkin pudotuspeliotteluksi yllättävän avointa jääpalloilua ja molemmille joukkueille siunaantui hyviä maalintekopaikkoja.

Jakson edetessä Veiterän lukuisat kulmalyönnit alkoivat tuottaa tulosta Veiterän mentyä puolen tunnin kohdalla johtoon. Botnialle harmillisesti Veiterä sai vielä aivan loppuun kaksi maalia lisää päästen tauolle kolmen maalin johdossa. Botnia ei hyvästä taistelusta saanut palkintoa.

Toisella jaksolla Botnia jatkoi taistelua, muttei päässyt missään vaiheessa lähemmäksi kuin kahden maalin päähän. Botnian maaleista vastasivat kahdesti osunut Tomi Herranen sekä komean kaukolaukauksen upottanut Mikko Tammilehto. Herrasen maalien myötä Botnia sai pitkän tauon jälkeen osumia erikoistilanteista ensimmäisen maalin tultua kulmalyönnistä ja jälkimmäisen rangaistuslyönnistä. Botnia olisi helposti voinut saada aiemmin ottelussa parikin rangaistuslyöntiä, mutta tuomaristo antoi selkeiden rikkeiden mennä ohitse. Sääli, sillä Veiterä on erinomainen bandyliigajoukkue ja riittävän hyvä voittamaan ilman tuomariapuakin.

Botnia taisteli kiriäkseen kahden maalin eroa kiinni loppuvihellykseen asti. Vaikka kausi loppuikin perjantaina, Botnian viimeinen ottelu oli sinisiltä kauden parhaita otteluita. Muutoin pudotuspelien kaksi ottelua kuvasivat Botnian koko kautta varsin hyvin. Avausottelu oli Botnialta todella heikko, jonka jälkeen joukkue kokosi itsensä ja pelasi hyvän ottelun haastaen ennakkosuosikin tasapäin. Botnian pelaamisen taso heitteli koko kauden ajan turhan paljon, mutta silti kausi oli askel oikeaan suuntaan.

Botnia – Veiterä 3-5 (0-3)

30:04 0-1 Valtteri Hauska (Tomi Hauska)

41:28 0-2 Antti-Juuso Roppo (Tero Liimatainen)

44:32 0-3 Ere Verhelä (Tero Liimatainen)

47:00 1-3 Tomi Herranen (Juri Schreck)

49:05 1-4 Aleksi Seppänen (Tero Liimatainen)

64:42 2-4 Mikko Tammilehto (Tomi Herranen)

75:10 2-5 Tomi Hauska (Aleksei Vorobev)

81:12 3-5 Tomi Herranen rl