Botnia lähti haastamaan Veiterää puolivälierissä lumisateen tehdessä kentän haastavammaksi pelata. Botnia jossain määrin hyötyi vaikeista olosuhteista painaen Veiterää ahtaalle. Tulosta Botnia ei saanut tehtyä ja pallo pomppi myös Botnialla. Botnian pelaajilla tuntui olevan pallon kanssa jatkuva kiire. Veiterä sen sijaan osoitti vaarallisuudensa loihdittua tyhjästä vaarallisia paikkoja muutaman kappaleen verran saaden kaksi rangaistuslyöntiä ensimmäiseen reiluun varttiin. Näistä toisen Joonas Kankkunen torjui, mutta kertaalleen Veiterä onnistui Janne Hauskan vietyä Veiterän johtoon.

Lumisateen loputtua kentän kunto parani ja Veiterä alkoi viemään peliä. Botnian hyökkäykset jäivät yksittäisiksi harppuunahyökkäyksiksi eikä Botnia saanut juurikaan rikottua Veiterän puolustuslinjaa. Isännät löysivät rakoja Botnian puolustuksesta ja pääsivät vähän turhan aikaisin useamman maalin johtoon. Botnia sai kunnollisen hyökkäyksen aivan jakson lopulla, josta Niklas Johansson pääsi lyömään Botnialle tärkeän 4-1 kavennuksen.

Botnian pukukoppimaalista huolimatta Veiterä tuli paremmalla jalalla toiselle jaksolle ja teki avausvitoselle kaksi pikamaalia siirtyen ratkaisevan tuntuisesti viiden maalin johtoon. Loput jaksosta oli Botnian kannalta enemmän tai vähemmän selviytymistä. Veiterä lisäsi liikettä ja pääsi jatkuvasti hyviin tekopaikkoihin rokottaen armottomasti. Botnialle jäi paljon kirittävää perjantaiksi Veiterän otettua ensimmäisen kiinnityksen välieriin lukemin 12-2 (4-1).

Taistelu Botnian osalta jatkuu perjantaina Oulunkylässä. Ottelu Veiterää vastaan alkaa klo 19.00. Tervetuloa kannustamaan Botnia voittoon!