Jos haluat aloittaa uuden liikuntaharrastuksen rennossa jengissä, tämä on Sinun mahdollisuus!

Botnian naisten harrastejääpalloilijat kokoontuvat Oulunkylän tekojääradalle keskiviikkoisin klo 21:00 – 22:00. Kyseessä on matalan kynnyksen liikuntaa, tarvitset vain luistimet, kypärän ja reipasta ulkoilumieltä! Botnia lainaa uusille pelureille jääpallomailan, huomioi sään mukainen vaatetus.

Harrastus ei vaadi välttämättä mitään jääurheilutaustaa, mukana pärjäät hyvällä fiiliksellä. Ikäsuosituksia tai ikähaarukkaa ei ole, jääpallon aloittaminen ei ole ikinä liian myöhäistä! Tunnin aikana tutustutaan jääpallon sääntöihin, luistelu- ja mailatekniikkaan, pallonkäsittelytaitoihin – mutta ennen kaikkea pelataan!

Seuraavat treenit 30.1.2019 klo 21:00.

Ryhmän vetäjänä toimii Riina Karppinen, jolla on vahva tausta naisjääpallosta ja ringetestä riina.karppinen@gmail.com, Timo Haikonen timo.haikonen1@luukku.com ja Tuukka Järvinen tuukka.jarvinen@iki.fi avustavat.

Nähdään Ogelissa – Tervetuloa!